ΑρχικήHow ToΠώς να παρακολουθήσετε το ντεμπούτο του Lionel Messi στο MLS

Πώς να παρακολουθήσετε το ντεμπούτο του Lionel Messi στο MLS

H Apple έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για την μετάδοση του Major League Soccer του 2023, οπότε μπορείτε να δείτε το ντεμπούτο του Lionel Messi με το Season Pass. Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να το κάνετε.

Δείτε επίσης: Apple TV+: Τεχνικά προβλήματα στο ντεμπούτο του Lionel Messi

Lionel Messi

Ο Lionel Messi, ο διάσημος Αργεντινός ποδοσφαιριστής, θα παρουσιαστεί ως νέο μέλος της Inter Miami στον αγώνα της Παρασκευής, 21 Ιουλίου, στο Major League Soccer. Για να παρακολουθήσετε το παιχνίδι, θα χρειαστεί να αγοράσετε ένα Season Pass για το MLS. Για να το πετύχετε αυτό, θα πρέπει να μεταβείτε στη σελίδα του MLS Season Pass πατώντας εδώ.

Μπορείτε επίσης να ανοίξετε την εφαρμογή Apple TV στο iPhone, το iPad ή το Apple TV σας ως εναλλακτική λύση. Στη συνέχεια, ανοίξτε την καρτέλα αναζήτησης. Αν δεν βλέπετε το banner του Season Pass του MLS στην καρτέλα αναζήτησης, μπορείτε να κάνετε μια γρήγορη αναζήτηση για το “MLS Season Pass” προκειμένου να το βρείτε.

Το Season Pass του MLS είναι διαθέσιμο ή στα 14,99 $ ανά μήνα ή στα 99 $ ανά σεζόν. Ωστόσο, οι συνδρομητές του Apple TV+ έχουν μια μικρή έκπτωση και μπορούν να το αποκτήσουν με 12,99 $ το μήνα ή 79 $ για τη σεζόν. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας του MLS θα λάβουν ένα δωρεάν πάσο πρόσβασης για τη σεζόν.

Δείτε ακόμα: Lionel Messi: Διέρρευσαν τα προσωπικά του δεδομένα

MLS

Στις διαπραγματεύσεις για την ένταξη του Μέσι στο MLS, συζητήθηκε η πιθανότητα να υπάρχει ένα μερίδιο εσόδων για τους συνδρομητές του MLS Season Pass. Επιπλέον, συζητήθηκε και η δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ Apple TV+ που θα περιλαμβάνει τις εμφανίσεις του Μέσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο, σε τέσσερα μέρη.

Το 2022, ο Messi πέτυχε την πρώτη νίκη της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο μετά από 35 χρόνια, ως αρχηγός της ομάδας. Σημείωσε επτά γκολ κατά τη διάρκεια του τουρνουά και έχει συνολικά σκοράρει πάνω από 795 γκολ στην καριέρα του μέχρι στιγμής, τα περισσότερα από έναν παίκτη για μία μόνο ομάδα.

Τη Δευτέρα, η ζωντανή μετάδοση στο Apple TV+ που παρουσίαζε επίσημα τον θρύλο του ποδοσφαίρου Lionel Messi και αναφερόταν στην ένταξή του στην ομάδα Inter Miami της Major League Soccer, αντιμετώπισε προβλήματα ήχου.

Δείτε επίσης: Sony και Apple δίνουν στους κατόχους PS4 και PS5 δωρεάν Apple TV+

Τον Μάρτιο, μετά τη νίκη του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Messi χάρισε στην ομάδα του χρυσά μοντέλα iPhone 14 Pro. Η Apple και η παραγωγή MLS έχουν δεσμευτεί να προβάλλουν τα παιχνίδια του Messi με εκπομπές υψηλής ποιότητας. Η κάλυψη των παιχνιδιών του θα περιλαμβάνει δεκαοκτώ γωνίες κάμερας, Steadicam, super slow-mo, λήψεις drone και πολλά άλλα για να βελτιώσει την εμπειρία για τους θεατές.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS