ΑρχικήGamingGrey Skies: Ο developer ζητάει συγγνώμη για την κακή ανταπόκριση δύο χρόνια...

Grey Skies: Ο developer ζητάει συγγνώμη για την κακή ανταπόκριση δύο χρόνια μετά

Το stealth παιχνίδι περιπέτειας Grey Skies: A War of the Worlds Story κυκλοφόρησε το 2020 και εξακολουθεί να έχει χαμηλή βαθμολογία, αλλά ο προγραμματιστής Nathan Seedhouse μόλις πρόσφατα ενημερώθηκε για τις “εξαιρετικά” κακές κριτικές του.

Δείτε επίσης: One Punch Man: World: Ανακοινώθηκε με πρώτο τρέιλερ

Grey Skies

“Μετά από μερικά χρόνια παραλυτικών προσωπικών προβλημάτων που με κράτησαν μακριά από την ανάπτυξη, επέστρεψα για να διαπιστώσω ότι το Grey Skies έχει προβλήματα και έχει αξιολογηθεί εξαιρετικά άσχημα. Μέχρι πρόσφατα δεν γνώριζα πόσο κακό ήταν”, λέει ο Seedhouse.

Έχουν περάσει περισσότερα από δύο χρόνια από το Grey Skies: A War of the Worlds Story, που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2020. Το 50% των κριτικών στη σελίδα του παιχνιδιού στο Microsoft Store είναι κριτικές ενός αστεριού, ενώ στο TrueAchievements έχει βαθμολογία 1,95/5. Στο Steam, οι κριτικές του είναι “ως επί το πλείστον αρνητικές”.

“Επέστρεψα σε αυτό με φρέσκα μάτια μετά από περισσότερα από δύο χρόνια και καταλαβαίνω πλήρως τα ζητήματα που οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν λάβει με αυτό”, συνεχίζει ο Seedhouse και προσθέτει: “Εξακολουθώ να πιστεύω ότι κάτω από αυτά τα ζητήματα φτιάξαμε ένα αξιοπρεπές παιχνίδι”.

Πρόταση: EA Sports FC 24: Career Mode deep-dive trailer. Πότε θα ανακοινωθεί;

Σε αυτό το σημείο, η Seedhouse υπόσχεται να κάνει remaster το παιχνίδι – δωρεάν – “με τις νέες τεχνολογίες που έχουν γίνει διαθέσιμες και τις δικές μου βελτιωμένες γνώσεις ανάπτυξης” μαζί με όλα τα σχόλια των παικτών. Αυτό το remaster θα είναι δωρεάν για όποιον έχει στην κατοχή του το παιχνίδι (δυστυχώς, δεν είναι ακόμη σαφές αν αυτή η προσφορά επεκτείνεται και στους κατόχους του Grey Skies σε άλλες πλατφόρμες εκτός του Steam), ενώ το αρχικό παιχνίδι θα διαγραφεί από το κατάλογο – και πάλι, δεν είναι σαφές αν αυτή η διαγραφή θα συμβεί και στο Xbox Store.

“Ελπίζω ότι θα διορθώσει σε κάποιο βαθμό τα λάθη που κάναμε σε αυτό το θέμα και ότι κάποιοι από εσάς θα είναι πρόθυμοι να το ξαναπροσπαθήσουν. Θα δώσω μια ενημέρωση σχετικά με αυτό το θέμα το συντομότερο δυνατό”.

Διαβάστε επίσης: Pokémon Scarlet & Violet: Απογοητεύει τους παίκτες το νέο Tera Raid

πηγή πληροφοριών: trueachievements.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS