ΑρχικήGamingPokemon Sleep: Παιχνίδι και παρακολούθηση ύπνου

Pokemon Sleep: Παιχνίδι και παρακολούθηση ύπνου

Η νέα εφαρμογή Pokémon Sleep που συνδυάζει παιχνίδι και ύπνο, είναι τώρα διαθέσιμη στο App Store για iPhone.

Pokemon Sleep: Παιχνίδι και παρακολούθηση ύπνου

Η Pokémon Company ανακοίνωσε φέτος τη νέα της εφαρμογή που ονομάζεται Pokémon Sleep, η οποία πλέον είναι διαθέσιμη με ένα παιχνίδι που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τον κύκλο ύπνου τους και να μετατρέπουν τα δεδομένα που συλλέγονται σε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι. Σήμερα, η εφαρμογή κυκλοφόρησε επίσημα στο App Store για iPhone.


Το Pokémon Sleep συνδυάζει οθόνη ύπνου με ένα παιχνίδι
Υπάρχουν πολλές εφαρμογές παρακολούθησης ύπνου διαθέσιμες στο App Store, ακόμη και η Apple έχει τις δικές της στο Apple Watch. Tο Pokémon Sleep όμως, στοχεύει, στο να κάνει την παρακολούθηση ύπνου πιο διασκεδαστική μετατρέποντάς την σε παιχνίδι Pokémon. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν από 100 χαρακτήρες για να αντιπροσωπεύουν την κατάσταση ύπνου τους. Υπάρχει μια “Βαθμολογία ύπνου” με βάση το πόσο έχει κοιμηθεί ο χρήστης. Για να παρακινήσει τους παίκτες να κοιμούνται καλά, το Pokémon Sleep θα ξεκλειδώσει νέους χαρακτήρες, καθώς οι χρήστες με τον τρόπο αυτό, επιτυγχάνουν υψηλότερη βαθμολογία. Έτσι, η ποσότητα του ύπνου σας, καθορίζει πόσα Pokémon θα μαζεύετε κάθε φορά που ξυπνάτε.

Pokémon go app

Η περιγραφή της εφαρμογής γράφει: «Στον κόσμο του Pokémon Sleep, τα Pokémon με τον ίδιο τύπο ύπνου με εσάς θα συγκεντρώνονται γύρω σας καθώς πιάνετε μερικά Z. Ανακαλύψτε όλα τα διαφορετικά στυλ ύπνου που μπορούν να έχουν τα Pokémon, καθώς στοχεύετε να συμπληρώσετε το Sleep Style Dex σας. Οι παίκτες θα συναντήσουν τον καθηγητή Neroli -που μελετά τα στυλ ύπνου των Pokémon- και τον Snorlax, για να ερευνήσουν πώς κοιμούνται τα διάφορα είδη Pokémon.»

Δείτε επίσης: Pokémon Scarlet & Violet: Απογοητεύει τους παίκτες το νέο Tera Raid


Η χρήση της εφαρμογής είναι αρκετά απλή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τοποθετήσετε το iPhone σας δίπλα στο μαξιλάρι σας, ώστε η εφαρμογή να μπορεί να παρακολουθεί τον ύπνο σας. Το Pokémon Sleep παρέχει λεπτομέρειες, όπως στάδια ύπνου και γραφήματα, επιτρέποντάς σας να συγκρίνετε, αν κοιμηθήκατε περισσότερο ή λιγότερο τις τελευταίες ημέρες.


Pokémon GO Plus+
Οι χρήστες μπορούν επίσης να αγοράσουν μια συσκευή Pokémon GO Plus+ για να παρακολουθούν την εξέλιξη του ύπνου τους χωρίς την ανάγκη ενός τηλεφώνου κοντά τους. Η συσκευή συλλέγει δεδομένα ύπνου και τα συγχρονίζει με το τηλέφωνο μέσω Bluetooth. Χρησιμοποιώντας το Pokémon GO Plus+, μπορείτε επίσης να ξεκλειδώσετε αποκλειστικούς χαρακτήρες στο Pokémon Sleep, ακόμη και στο Pokémon GO.

Pokémon go plus

Το Pokémon Sleep είναι πλέον διαθέσιμο δωρεάν στο App Store. Ένα Premium Pass ενός μήνα κοστίζει 9,99$, ενώ μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα πακέτο έξι μηνών με 49,99$. Η εφαρμογή απαιτεί iPhone με iOS 14 ή νεότερη έκδοση.

Πηγή: www.pokemon.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS