ΑρχικήGaming05 Call of Duty: Η Nicki Minaj αποτελεί έναν από τους χαρακτήρες

05 Call of Duty: Η Nicki Minaj αποτελεί έναν από τους χαρακτήρες

Η Nicki Minaj θα αποτελεί έναν από τους χαρακτήρες του Call of Duty, μαζί με τον ράπερ συνάδελφό της, Snoop Dogg.

Nicki Minaj, Call of Duty

Η 5η σεζόν του Call of Duty θα περιλαμβάνει τη Nicki Minaj ως την πρώτη γυναίκα διασημότητα «Operator» που θα πρωταγωνιστεί, σύμφωνα με ανακοίνωση της Activision. Θα εμφανιστεί στο Warzone και στο Modern Warfare 2 ως μέρος του “50 Years of Hip Hop Celebration” του CoD, μαζί με τον Snoop Dogg και τον 21 Savage.

Άλλες διασημότητες, όπως ο Lionel Messi, ο Kevin Durant και ο Snoop Dogg (πολλές φορές τώρα) έχουν εμφανιστεί στο CoD στο παρελθόν.

Δείτε επίσης: Microsoft και Sony υπέγραψαν συμφωνία που λέει ότι το Call of Duty παραμένει στο PlayStation

Η Minaj στην 5η σεζόν θα έχει τη δική της βιτρίνα, με αντικείμενα προς πώληση, πιθανότατα όπως το ροζ όπλο που κρατάει ο χαρακτήρας της στο παιχνίδι. Πέρυσι εμφανίστηκε σε ένα βίντεο στο YouTube που ονομάζεται Squad Up, στο οποίο συμμετείχαν επίσης οι Lil Baby, Bukayo Saka και Pete Davidson — αν και δεν υπάρχει καμία πληροφορία, εάν αυτοί οι άνθρωποι κάποια στιγμή εμφανιστούν στο CoD.

Ο ιστότοπος της Season 5 εμφανίζει επίσης πληροφορίες για το υπομηχάνημα ISO 9 mm, το τουφέκι AN-94 και άλλα όπλα. Το CoD σκέφτηκε την προσθήκη νέων χαρτών για το Livestock και το Petrov Oil Rig. Εν τω μεταξύ, το Warzone 2.0, προσθέτει νέες τοποθεσίες όπως το στάδιο Verdansk.

Η σεζόν 5 θα περιλαμβάνει επίσης, μια αποκάλυψη του επερχόμενου Call of Duty 2023 (Call of Duty: Modern Warfare 3) — στο Warzone. Η σεζόν 05 Call of Duty: Modern Warfare II και Call of Duty: Warzone πρόκειται να κυκλοφορήσουν στις 2 Αυγούστου στις 9 π.μ. PT (Pacific Time) σε όλες τις πλατφόρμες.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS