ΑρχικήinetTesla: Απορρίπτει τα παράπονα για την αυτόνομη οδήγηση

Tesla: Απορρίπτει τα παράπονα για την αυτόνομη οδήγηση

Η Tesla αντιμετωπίζει κατηγορίες ότι προσπαθεί να καταπνίξει τα παράπονα που αναφέρονται στην απόδοσή της. Σύμφωνα με πηγές του Reuters, η εταιρεία φέρεται να είχε συγκροτήσει μια μυστική Ομάδα Εκτροπής στην περιοχή του Λας Βέγκας, με σκοπό να ακυρώνει τα ραντεβού υπηρεσιών απόδοσης που σχετίζονταν με αυτήν την περιοχή.

Δείτε επίσης: Tesla: Eπιβεβαιώνει τελικά ότι το Supercharger V4 έχει ισχύ 350 kW
Tesla

Η κατασκευάστρια ηλεκτρικών αυτοκινήτων με έδρα το Όστιν του Τέξας ανέπτυξε την ομάδα επειδή τα κέντρα σέρβις της πλημμύρισαν από ραντεβού από ιδιοκτήτες που περίμεναν καλύτερες επιδόσεις με βάση τις διαφημιζόμενες εκτιμήσεις της εταιρείας και τις προβολές που εμφανίζονται από τους μετρητές αυτονομίας των ίδιων των αυτοκινήτων.

Σε περίπτωση που ένας πελάτης παραπονεθεί ότι το προϊόν δεν ανταποκρίνεται στις διαφημίσεις του μάρκετινγκ, οι σύμβουλοι της ομάδας θα επισημάνουν στον ιδιοκτήτη ότι οι δηλώσεις της Υπηρεσίας Προστασίας του Περιβάλλοντος (EPA) αφορούσαν απλώς προβλέψεις και ότι η απόφόρτιση της μπαταρίας μειώνει την αυτονομία. Πριν από μια δεκαετία, η Tesla φαίνεται να είχε ξεκινήσει να επικεντρώνεται στην εκτίμηση της εμβέλειας, προκειμένου να υπερβάλει σε σχέση με τις δυνατότητες, όταν ένα ηλεκτρικό όχημα ήταν πλήρως φορτισμένο.

Δείτε ακόμα: Καλιφόρνια: Αποκτήστε ένα ολοκαίνουργιο Tesla Model 3 για λιγότερο από 14.000

παράπονα

Τα αυτοκίνητα θα εμφάνιζαν πιο ακριβείς αποτιμήσεις εμβέλειας μόνο όταν η μπαταρία ήταν φορτισμένη έως και 50 τοις εκατό. Η εταιρεία χρησιμοποίησε επίσης έναν προσωρινό αποθηκευτικό χώρο με εμβέλεια 15 μιλίων όταν η μπαταρία έφτασε στο μηδέν. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα αυτοκίνητα με κινητήρα εσωτερικής καύσης συνήθως έχουν καύσιμο στο ρεζερβουάρ ακόμα και όταν ο μετρητής δείχνει άδειος.

Η Tesla δεν είναι η μοναδική εταιρεία ηλεκτρικών οχημάτων που κατηγορείται για τη διαστρέβλωση των εκτιμήσεών της, αλλά μπορεί να είναι χειρότερη από τις περισσότερες. Ο οργανισμός προτύπων SAE International δημοσίευσε πρόσφατα μια μελέτη που αποδεικνύει ότι τα ηλεκτρικά οχήματα συνήθως έχουν μειωμένη εμβέλεια κατά 12,5% σε σχέση με την επίσημη εμβέλειά τους κατά την οδήγηση σε αυτοκινητόδρομο.

Δείτε επίσης: Tesla Cybertruck με νέο πιο σκούρο περίβλημα παραλλαγής

Ένας από τους συν-συγγραφείς, ο Gregory Pannone, ανέφερε στο Reuters ότι το έλλειμμα της Tesla ανήλθε στο 26%, ποσοστό που υπερβαίνει το διπλάσιο του μέσου όρου. Επίσης, στο παρελθόν, έχει αντιμετωπίσει κατηγορίες για υπερβολές σε ότι αφορά την αυτονομία οδήγησης EV.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS