ΑρχικήinetΤο νέο Apple Watch Ultra θα μπορούσε να κυκλοφορήσει σε dark titanium

Το νέο Apple Watch Ultra θα μπορούσε να κυκλοφορήσει σε dark titanium

Αναφέρεται ότι η Apple εξέτασε το ενδεχόμενο να προσφέρει το αρχικό Apple Watch Ultra σε σκούρο χρώμα και τώρα μπορεί να το εισάγει ως μια επιλογή για την αναμενόμενη δεύτερη γενιά της συσκευής.

Δείτε επίσης: Το Apple Watch Ultra 2 θα κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο;

Αναμένεται ότι η επόμενη έκδοση του Apple Watch Ultra θα είναι ελαφρύτερη από το τρέχον μοντέλο και μπορεί να περιλαμβάνει εξαρτήματα που παράχθηκαν με τη χρήση εκτυπωτή 3D. Οι βελτιώσεις αυτές θα καταφέρουν να ενισχύσουν την εμπειρία των χρηστών και να επιτρέψουν στην Apple να παραμείνει στην πρώτη γραμμή της τεχνολογικής καινοτομίας.

Δείτε επίσης: Πώς να επαναφέρετε το Apple Watch εάν αντιμετωπίζετε σφάλματα

Σε ότι αφορά το χρώμα του όπως μπορεί να είναι σκουρότερο. Σύμφωνα με το Power On newsletter του Mark Gurman, αυτή ήταν μια επιλογή που εξετάστηκε προηγουμένως και απορρίφθηκε.

Αναφέρεται ότι ο λόγος που η Apple αποφάσισε να μην παράγει μια σκουρότερη τιτάνια έκδοση του αρχικού Αpple Watch Ultra ήταν αποκλειστικά αισθητικός και οι σχεδιαστές απλά δεν την προτίμησαν. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Gurman, η σκουρότερη απόχρωση μπορεί ακόμα να εμφανιστεί με την έκδοση του 2023.

Αναφέρεται ότι η Apple εξετάζει το ενδεχόμενο να προσφέρει τον αρχικό Apple Watch Ultra σε σκούρο χρώμα και μπορεί τώρα να το παρουσιάσει ως μια επιλογή για την αναμενόμενη δεύτερη γενιά της συσκευής.

Αναμένεται ότι η επόμενη έκδοση του Apple Watch Ultra θα είναι πιο ελαφριά από το τρέχον μοντέλο και μπορεί να περιλαμβάνει εξαρτήματα που παράχθηκαν με τη χρήση εκτύπωσης 3D.

Αν όμως το βάρος θα είναι πιο ελαφρύ, το χρώμα μπορεί να είναι πιο σκούρο. Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο Power On του Mark Gurman, αυτή ήταν μια επιλογή που είχε εξεταστεί προηγουμένως και απορρίφθηκε.

Αναφέρεται ότι ο λόγος που η Apple αποφάσισε να μην παράγει μια έκδοση με dark titanium του αρχικού Αpple Watch Ultra ήταν κυρίως αισθητικός και οι σχεδιαστές απλά δεν το προτίμησαν. Ο Gurman λέει ότι ο σκούρος χρωματισμός μπορεί ακόμα να έρθει με την έκδοση του 2023.

Δείτε επίσης: Apple Watch Ultra: Θα είναι το πρώτο που θα αποκτήσει οθόνη micro-LED

Δεν είναι σαφές εάν ο σχεδιασμός θα ήταν κάπως διαφορετικός από το πρωτότυπο, ή αν θα παραμείνουμε στον ίδιο.

Αν και αναμένεται να διαθέτει πολλές βελτιώσεις, ένα χαρακτηριστικό που δεν αναμένεται να έχει το Αpple Watch Ultra είναι μια οθόνη micro LED. Σύμφωνα με αναφορές, αυτή η επιλογή θα καθυστερήσει μέχρι το 2026.

Πηγή πληροφοριών: appleinsider.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS