ΑρχικήUpdatesΗ Apple κυκλοφορεί τη δεύτερη δημόσια έκδοση beta των iOS 17, watchOS...

Η Apple κυκλοφορεί τη δεύτερη δημόσια έκδοση beta των iOS 17, watchOS 10 και macOS 14

Μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του iOS 17 beta 4 για τους προγραμματιστές, η Apple διανέμει τώρα τη δεύτερη δημόσια beta έκδοση του iOS 17, iPadOS 17, watchOS 10, tvOS 17 και macOS Sonoma σε χρήστες που είναι εγγεγραμμένοι στο Apple Beta Software Program.

Δείτε επίσης: Apple: καταπολεμά το “fingerprinting” με νέους API κανόνες του App Store

Δείτε επίσης: Το νέο Apple Watch Ultra θα μπορούσε να κυκλοφορήσει σε dark titanium

Αυτές οι ενημερώσεις λογισμικού είναι διαθέσιμες για developers σε beta από τον Ιούνιο. Στις αρχές αυτού του μήνα, η εταιρεία τις έκανε διαθέσιμες και στο πρόγραμμα δημόσιων δοκιμών (Public Beta). Ενώ οι εκδόσεις του watchOS 10 και του tvOS 17 που έχουν διατεθεί στους δημόσιους δοκιμαστές είναι οι ίδιες με αυτές που μοιράστηκαν με τους προγραμματιστές την περασμένη εβδομάδα, η Apple κυκλοφορεί αναθεωρημένες εκδόσεις της beta έκδοσης του iOS 17 και της beta έκδοσης του macOS Sonoma.

  • iOS 17 και iPadOS 17: 21A5291j (beta 4 build: 21A5291h)
  • watchOS 10: 21R5320i
  • tvOS 17: 21J5318f
  • macOS Sonoma: 23A5301h (beta 4 build: 23A5301g)

Να έχετε υπόψη ότι παρά τη νέα έκδοση, ο αριθμός παραμένει σχεδόν ίδιος – πράγμα που υποδηλώνει ότι οι σημερινές εκδόσεις δεν περιλαμβάνουν νέα χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Apple: Ένα bug μπορεί να επηρεάσει τους περιορισμούς του Screen Time για παιδιά

Περισσότερα για το iOS 17 και άλλο beta software

Το iOS 17 φέρνει πολλές αλλαγές στο Phone, στα Messages και στο FaceTime, καθώς και μια λειτουργία Standby για την εμφάνιση πληροφοριών σε λειτουργία οριζόντιας προβολής. Το iPadOS 17 περιλαμβάνει εξατομίκευση της οθόνης κλειδώματος, τις εφαρμογές Health και Journal και πολλά άλλα. Βελτιώσεις στα Messages και στο FaceTime έρχονται επίσης στο Mac με το macOS Sonoma, το οποίο εισάγει και έναν νέο λειτουργικό τρόπο παιχνιδιού.

Όσον αφορά το watchOS 10, η ενημέρωση φέρνει ένα ολοκαίνουργιο περιβάλλον χρήσης για τις εφαρμογές του Apple Watch. Όσον αφορά το tvOS 17, η νέα έκδοση επιτρέπει για πρώτη φορά την χρήση του FaceTime στο Apple TV.

Σύμφωνα με την Apple, το νέο λογισμικό θα κυκλοφορήσει επίσημα στο κοινό αυτό το φθινόπωρο. Θυμηθείτε ότι το λογισμικό beta μπορεί να έχει προβλήματα που θα επηρεάσουν την εμπειρία χρήσης των συσκευών σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας πριν από την εγκατάσταση του λογισμικού beta και, εάν είναι δυνατό, μην το εγκαθιστάτε στις κύριες σας συσκευές.

Πηγή πληροφοριών: 9to5mac.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS