ΑρχικήinetΗ Apple επενδύει στην τεχνολογία AI, σύμφωνα με τον Tim Cook

Η Apple επενδύει στην τεχνολογία AI, σύμφωνα με τον Tim Cook

Σύμφωνα με τον Tim Cook, τον CEO της Apple, η εταιρεία επενδύει εδώ και πολλά χρόνια στην τεχνολογία AI. Σε συνέντευξή του στο Reuters, ο Tim Cook είπε ότι η Apple «κάνει έρευνες σε ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης, συμπεριλαμβανομένης της γενετικής τεχνητής νοημοσύνης».

Tim Cook Apple AI

Αυτό είναι ένα αξιοσημείωτο σχόλιο από τον Tim Cook, ο οποίος στο παρελθόν απέφευγε να σχολιάσει τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη, αντ’ αυτού εστίαζε τα σχόλιά του περισσότερο στην ευρύτερη τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης και της μηχανικής μάθησης. Τον Μάιο, ο Tim Cook ανέφερε τις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης, αλλά, την ίδια στιγμή είπε, ότι υπάρχουν «θέματα που πρέπει να διευθετηθούν».

Στη σημερινή συνέντευξη, ο Tim Cook τόνισε, ότι η Apple αναζητά τρόπους για να ενσωματώσει τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης, συμπεριλαμβανομένης της γενετικής τεχνητής νοημοσύνης, στα προϊόντα της, με τρόπο που μπορεί να «προσφέρει βοήθεια στις ζωές των ανθρώπων».

Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε, να καινοτομούμε και να προάγουμε υπεύθυνα τα προϊόντα μας με αυτές τις τεχνολογίες καλυτερεύοντας τις ζωές των ανθρώπων.

Δείτε επίσης: Apple Pay Later: Ο Tim Cook λέει ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα

Το Reuters επισημαίνει επίσης, ότι οι δαπάνες της Apple για όλες τις έρευνες, αυξήθηκαν στα 22,61 δισεκατομμύρια δολάρια κατά το τρίτο τρίμηνο του 2023, σημειώνοντας αύξηση 3,12 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε σύγκριση με το ίδιο τρίμηνο του περσινού έτους.

Μιλώντας στο CNBC σήμερα, ο Tim Cook υποστήριξε περαιτέρω την έρευνα AI της Apple.

«Βλέπουμε το AI και το ML ως θεμελιώδεις αρχές της τεχνολογίας. Και είναι ουσιαστικά ενσωματωμένα σε κάθε προϊόν που κατασκευάζουμε», είπε.

Το Bloomberg ανέφερε ότι η Apple δοκιμάζει ένα γενετικό chatbot AI με εσωτερικούς υπαλλήλους, που συχνά αναφέρεται ως AppleGPT. Η εταιρεία φέρεται, ότι πρόκειται να κάνει μια σημαντική ανακοίνωση σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη το επόμενο έτος, αλλά δεν είναι ακριβώς σαφές, τi μπορεί να αφορά αυτή η ανακοίνωση.

Πηγή: 9to5mac.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS