ΑρχικήinetΟ Elon Musk είναι πλέον το πρόσωπο με τους περισσότερους followers στο...

Ο Elon Musk είναι πλέον το πρόσωπο με τους περισσότερους followers στο X

Με 151,4 εκατομμύρια ακόλουθους, ο Elon Musk είναι τώρα η προσωπικότητα με τους περισσότερους followers στην εφαρμογή X (πρώην Twitter).

Δείτε επίσης: Ο Elon Musk ανοίγει νέα εταιρεία AI με το όνομα xAI

Συντρίβοντας ορισμένους από τους πιο ακολουθούμενους διάσημους στην πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένου του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Barack Obama (131,9 εκατομμύρια), του Justin Beiber (111,8 εκατομμύρια), του Cristiano Ronaldo (109,1 εκατομμύρια), της Katy Perry (107,2 εκατομμύρια), του Narendra Modi (90,7 εκατομμύρια), του Donald Trump (86,5 εκατομμύρια) και άλλων. Ο 51χρονος δισεκατομμυριούχος δεν έχει παρουσία σε κάποια άλλη κοινωνική πλατφόρμα εκτός από ίσως ένα finsta (Fake Instagram) στο Instagram που ανήκει στον ανταγωνιστή Mark Zuckerberg. Παράλληλα, άλλοι δισεκατομμυριούχοι που αναμένεται να ανταγωνιστεί σε αριθμό ακολούθων είναι ο Bill Gates (63,2 εκατομμύρια), ο Jeff Bezos (6,3 εκατομμύρια) και το unverified προφίλ του Mark Zuckerberg (678,2 χιλιάδες).

Δείτε επίσης: Elon Musk X: Η διαγραφή του Twitter θα τον καταστρέψει;

Ο Elon Musk μπήκε στην εφαρμογή όταν ήταν ακόμα Twitter, τον Ιούνιο του 2009. Αφού έκανε ένα αστείο για την απόκτηση της εφαρμογής, πέρυσι μπήκε στο διοικητικό συμβούλιο ως μέτοχος πλειοψηφίας. Προσφέρθηκε να αγοράσει την πλατφόρμα και στη συνέχεια υποχώρησε, αναφέροντας πολλά ζητήματα, συμπεριλαμβανομένης της μεγάλης παρουσίας των bots. Μετά από μήνυση από το Twitter, ο Musk υποχρεώθηκε να αγοράσει την εφαρμογή για ένα τεράστιο ποσό 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η εταιρεία μετονομάστηκε σε X, που ήταν το μακροχρόνιο όραμα του Musk – να χτίσει μια εφαρμογή που καλύπτει τα πάντα. Ο Musk πιστεύει ότι το X θα είναι η πιο αξιόλογη μάρκα στον πλανήτη.

Πηγή πληροφοριών: in.mashable.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS