ΑρχικήinetDiscord: Οι κάτοχοι Xbox θα κάνουν stream τα παιχνίδια τους απευθείας στην...

Discord: Οι κάτοχοι Xbox θα κάνουν stream τα παιχνίδια τους απευθείας στην πλατφόρμα

Η πλατφόρμα Discord σύντομα θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν stream απευθείας Xbox παιχνίδια μέσω της πλατφόρμας της.

Δείτε επίσης: Το Discord ανακοίνωσε ότι το ‘Activities’ θα παραμείνει free για όλους

Δείτε επίσης: Discord: Βοηθάει τους creators να έχουν περισσότερο κέρδος

Η πλατφόρμα Discord ανακοίνωσε σήμερα ότι σύντομα θα επιτρέπει στους κατόχους του Xbox να μεταδίδουν άμεσα τα παιχνίδια τους στην πλατφόρμα της, μια δυνατότητα που μέχρι τώρα ήταν αποκλειστικά για τους χρήστες PC και κινητών.

Σε μια ανακοίνωση που δόθηκε σήμερα, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι θα επιτρέψει στους παίκτες του Xbοx να μεταδίδουν απευθείας τα παιχνίδια τους από το Xbox Series X/S ή το Xbox One μέσω του Discοrd. Αυτή η νέα δυνατότητα, όπως και στον υπολογιστή και το κινητό τηλέφωνο, θα επιτρέψει στους χρήστες να μεταδίδουν το gameplay των παιχνιδιών τους με τους φίλους τους στο Xbox, είτε αυτό γίνεται σε ένα ιδιωτικό μήνυμα, ένα ομαδικό μήνυμα ή σε ολόκληρο το Discord server. Όσοι έχουν συνδρομή στο Discord Nitro μπορούν να μεταδίδουν τα παιχνίδια τους από το Xbox στο Discord σε ανάλυση έως και 1080p και με αυξημένα καρέ το δευτερόλεπτο.

Στην ανακοίνωσή της, η Discοrd αναφέρει ότι αυτή η λειτουργία έχει ζητηθεί ευρέως από τους χρήστες της και υπονοεί ότι τόσο αυτή όσο και η Xbox έχουν περισσότερα νέα να μοιραστούν αργότερα μέσα στην χρονιά.

Δείτε επίσης: Πώς να συνδέσετε το λογαριασμό σας στο Spotify με το Discord;

Αυτή η ανακοίνωση έρχεται περισσότερο από έναν χρόνο μετά την ανακοίνωση του Discord ότι προσθέτει ολοκλήρωση φωνητικής συνομιλίας στις κονσόλες Xbox Series X/S και Xbox One. Εκτός από τη συνεργασία του με την Xbox, νωρίτερα φέτος, το Discord ανακοίνωσε ότι η φωνητική συνομιλία είναι πλέον διαθέσιμη στο PS5.

Η δυνατότητα μετάδοσης του Xbox στο Discord είναι διαθέσιμη πρώτα για τα μέλη του προγράμματος Xbox Insider, με ευρύτερη διαθεσιμότητα “σύντομα”.

Πηγή πληροφοριών: ign.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS