ΑρχικήHow ToΠώς να κάνετε Video Lock στο Google Meet

Πώς να κάνετε Video Lock στο Google Meet

Το Google Meet προσφέρει διάφορες χρήσιμες λειτουργίες που βοηθούν τους χρήστες να διεξάγουν συσκέψεις με καλύτερο τρόπο. Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα κλειδώματος βίντεο όλων των συμμετεχόντων που είναι παρόντες στη σύσκεψη. Η λειτουργία δίνει στους οικοδεσπότες συσκέψεων περισσότερο έλεγχο επί των συσκέψεών τους, επιτρέποντάς τους να αποφασίσουν πότε θέλουν να επιτρέψουν σε διαφορετικά επίπεδα συμμετοχής από τους συμμετέχοντες, για παράδειγμα, να απευθυνθούν στους συμμετέχοντες που ενοχλούν.

Ως οικοδεσπότης ή συν-οικοδεσπότης μιας σύσκεψης στο Google Meet, έχετε τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε το Camera Lock, το οποίο εμποδίζει όλους τους συμμετέχοντες να χρησιμοποιούν τις βιντεοκάμερες τους. Όταν επιλέξετε να απενεργοποιήσετε το Camera Lock, όλοι στη σύσκεψη μπορούν να χρησιμοποιήσουν ξανά τις ροές βίντεο τους. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το Camera Lock δεν επηρεάζει εσάς ή οποιονδήποτε άλλο συνοικοδεσπότη. μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε το βίντεό σας όπως απαιτείται. Για να ενεργοποιήσετε το Camera Lock, μπορείτε να το κάνετε από τον υπολογιστή σας ή τη συσκευή iOS και η ρύθμιση θα εφαρμοστεί σε όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στη σύσκεψη. Λάβετε υπόψη ότι μόλις κλειδωθεί το βίντεο ενός συμμετέχοντα, δεν θα μπορεί να παρουσιάσει ή να μοιραστεί την οθόνη του.

Πράγματα που πρέπει να σημειώσετε πριν κλειδώσετε το βίντεο του συμμετέχοντα

Σημαντικό: Όταν ενεργοποιείτε το Video Lock, οι συμμετέχοντες από κινητές συσκευές ενδέχεται να αφαιρεθούν από τη σύσκεψη εάν η συσκευή τους δεν διαθέτει:

  • Η πιο ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής Meet ή Gmail
  • Android OS έκδοση M ή νεότερη
  • iOS έκδοση 12 ή νεότερη
  • Μόλις απενεργοποιήσετε το Video Lock, οι συμμετέχοντες που έχουν αφαιρεθεί μπορούν να επανέλθουν

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS