ΑρχικήinetValve: Πουλά ανακαινισμένα Steam Decks με έκπτωση 20%

Valve: Πουλά ανακαινισμένα Steam Decks με έκπτωση 20%

Η Valve ανακοίνωσε ότι προσφέρει τώρα μονάδες Steam Deck που έχουν ανακαινιστεί και πιστοποιηθεί. Οι ανανεωμένες συσκευές μπορούν να έχουν έκπτωση περίπου 20% σε σχέση με τις τιμές των νέων συσκευών, προσφέροντάς σας τη δυνατότητα αγοράς με χαμηλότερη τιμή από τις καλοκαιρινές εκπτώσεις του Steam. Οι κονσόλες προσφέρουν την ίδια εγγύηση ενός έτους με τα νέα μοντέλα. Επιπλέον, η Valve ανακοίνωσε ότι το GameStop πουλάει τώρα ανακαινίσεις Steam Deck σε επιλεγμένα καταστήματα, αν και τα μοντέλα της «είναι ανακαινισμένα στις εγκαταστάσεις του GameStop και θα συνοδεύονται από τη δική του εγγύηση».

Δείτε επίσης: Valve: Παιχνίδια Steam μπλοκάρονται αν έχουν AI τέχνη
Valve

Η Valve διαθέτει όλες τις τρεις εκδόσεις του Steam Deck σε απόθεμα. Το μοντέλο με χωρητικότητα 64GB κοστίζει 319 δολάρια, ενώ η έκδοση με 256GB έχει τιμή 419 δολάρια και η έκδοση με 512GB πωλείται στα 519 δολάρια. Αντίθετα, τα ίδια συστήματα σε κατάσταση λιανικής πωλούνται νέα με τιμές 399, 529 και 649 δολάρια, αντίστοιχα.

Η Valve δηλώνει ότι ελέγχει προσεκτικά κάθε μονάδα πριν την πιστοποιήσει για πώληση. «Κάθε συσκευή περνάει από πλήρη επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, ενημέρωση λογισμικού και εκτενή εξέταση που περιλαμβάνει πάνω από 100 δοκιμές σε μία από τις εγκαταστάσεις της Valve», έγραψε η εταιρεία. «Μεταξύ των δοκιμών είναι όλες οι είσοδοι του ελεγκτή, το ηχοσύστημα, η οθόνη και τα εσωτερικά. Η υγεία της μπαταρίας αξιολογείται επίσης για να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργικότητα και μακροζωία.»

Δείτε ακόμα: Η Valve μηνύεται για το Steam Deck και το Valve Index

Steam Decks

Η εταιρεία προειδοποιεί ότι οι ανανεωμένες μονάδες μπορεί να έχουν μικρές ατέλειες στην εμφάνιση τους, αλλά υπόσχεται μια αξιόπιστη και υψηλής ποιότητας εμπειρία παιχνιδιού με μειωμένο κόστος. Εκτός από την παροχή της ίδιας εγγύησης με τις νέες κονσόλες, τα ανακαινισμένα μοντέλα περιλαμβάνουν ανακαινισμένο τροφοδοτικό, θήκη μεταφοράς και έναν οδηγό για γρήγορη εκκίνη. Η εταιρεία Valve αναφέρει ότι το ανακαινισμένο απόθεμα του Steam Deck είναι περιορισμένο και μπορεί να εμφανίζει αλλαγές με την πάροδο του χρόνου. Η εταιρεία συνιστά να πραγματοποιείτε τακτικούς ελέγχους στα ανακαινισμένα αποθέματά της, προκειμένου να επιβεβαιώνετε τη διαθεσιμότητά τους.

Δείτε επίσης: Asus ROG Ally: Ο ανταγωνιστής του Valve Steam Deck

Παράλληλα, τα αναβαθμισμένα Steam Decks του GameStop είναι διαθέσιμα από σήμερα. Πωλούνται σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής με έκπτωση “έως και 20% από τα τιμολόγια των νέων μοντέλων” και είναι διαθέσιμα αποκλειστικά για πελάτες με συνδρομή GameStop Pro, η οποία ανέρχεται σε 25 $ ετησίως.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS