ΑρχικήinetΗ Apple σχεδιάζει σημαντικό επανασχεδιασμό του 'Apple Watch X'

Η Apple σχεδιάζει σημαντικό επανασχεδιασμό του ‘Apple Watch X’

Η Apple σχεδιάζει μια πλήρη ανανέωση του Apple Watch για τη δέκατη επέτειο της συσκευής, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Δείτε επίσης: Apple: Μετακίνησε το κουμπί τερματισμού κλήσης στο Phone του iOS 17

Στην τελευταία έκδοση του ενημερωτικού δελτίου “Power On”, ο Gurman ονομάζει την ανανεωμένη συσκευή “Apple Watch X”, παρόμοια με το iPhone X του 2017 που γιόρτασε τα δέκα χρόνια του iPhone. Δεδομένου ότι το αρχικό μοντέλο παρουσιάστηκε το 2014 και κυκλοφόρησε το 2015, ο Gurman δεν είναι σίγουρος αν το X θα κυκλοφορήσει το 2024 ή το 2025.

Η εταιρία προφανώς εργάζεται πάνω σε ένα λεπτότερο περίβλημα για το Apple Watch X, καθώς και σε διαφορετικούς τρόπους σύνδεσης των λουριών με τη συσκευή. Ο μηχανισμός για τη σύνδεση των λουριών στο περίβλημα του Apple Watch έχει παραμείνει ο ίδιος από την παρουσίαση της συσκευής, επιτρέποντας στα λουριά να είναι συμβατά σε όλες τις διαφορετικές γενιές του.

Άτομα που ασχολούνται με την ανάπτυξη νέων μοντέλων Apple Watch δήλωσαν στον Gurman ότι το υπάρχον σύστημα λουριού καταλαμβάνει μεγάλο χώρο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί καλύτερα για μεγαλύτερες μπαταρίες ή άλλα εσωτερικά εξαρτήματα. Ως εκ τούτου, η εταιρία εξετάζει τώρα το ενδεχόμενο ενός συστήματος μαγνητικής στερέωσης λουριού, αλλά προς το παρόν δεν είναι σαφές αν θα είναι έτοιμο ή αν θα υπάρχει στο Apple Watch X.

Πρόταση: Apple Music προσθέτει εξατομικευμένες συστάσεις & το Spotify επεκτείνει το AI DJ

This image has an empty alt attribute; its file name is Flashing-Apple-Logo-on-Apple-Watch.jpg

Το Apple Watch X θα μπορούσε επίσης να συμπέσει με την εισαγωγή της τεχνολογίας οθόνης microLED, η οποία ξεπερνά το χρώμα και την ευκρίνεια των υφιστάμενων οθονών OLED. Μπορεί επίσης να είναι το πρώτο μοντέλο που θα διαθέτει σύστημα παρακολούθησης της αρτηριακής πίεσης.

Ο Gurman πρόσθεσε ότι το Apple Watch Series 9 πρόκειται να είναι μόνο μια “μικρή ανανέωση”, παρόμοια με τις σταδιακές ενημερώσεις που έχει λάβει η συσκευή τα τελευταία χρόνια. Οι νέες συσκευές αναμένεται να λάβουν ταχύτερους επεξεργαστές και νέες χρωματικές επιλογές, αλλά κατά τα άλλα θα είναι σε μεγάλο βαθμό ίδιες με τα υπάρχοντα μοντέλα. Ο Gurman λέει ότι πρόκειται “αναμφισβήτητα για την πιο μικρή αναβάθμιση στην ιστορία του προϊόντος”.

Ως αποτέλεσμα, η εταιρία εξετάζει πρόσφατα το ενδεχόμενο να αλλάξει το Apple Watch από έναν ετήσιο κύκλο αναβάθμισης για να προσφέρει πιο ουσιαστικές ενημερώσεις λιγότερο συχνά, λέει ο Gurman. Σημείωσε ότι το iPad ξεκίνησε με ετήσιο κύκλο αναβάθμισης, αλλά αυτό έχει πλέον επιβραδυνθεί σε μια ανανέωση περίπου κάθε 18 μήνες περίπου.

Διαβάστε επίσης: Το νέο Apple Watch Ultra θα μπορούσε να κυκλοφορήσει σε dark titanium

πηγή πληροφοριών:macrumors.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS