ΑρχικήinetiPhone 15: Eνδέχεται να υποστηρίζει ταχύτητες φόρτισης έως και 35W

iPhone 15: Eνδέχεται να υποστηρίζει ταχύτητες φόρτισης έως και 35W

iPhone 15 Pro

Το iPhone 15 είναι σχεδόν εδώ και μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές που αναμένονται είναι η αντικατάσταση της υποδοχής Lightning με USB-C. Έχουμε ξανακούσει ότι τουλάχιστον ορισμένα από τα νέα μοντέλα θα υποστηρίζουν ταχύτερες ταχύτητες φόρτισης και τώρα έχουμε άλλη μια πηγή που επιβεβαιώνει αυτές τις πληροφορίες. Σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν το θέμα, το iPhone 15 φημολογείται ότι θα υποστηρίζει φόρτιση με έως και 35W.

Δείτε επίσης: iPhone SE 4: Μπορεί να αποκτήσει το ‘Action Button’ του iPhone 15 Pro

Το iPhone 15 θα υποστηρίζει ταχύτερες ταχύτητες φόρτισης

Πηγές της βιομηχανίας δήλωσαν στο 9to5Mac ότι τουλάχιστον ορισμένα από τα νέα μοντέλα iPhone 15 μπορούν να φορτιστούν με έως και 35W, γεγονός που θα επιτρέψει ακόμη ταχύτερες ταχύτητες φόρτισης στα νέα τηλέφωνα. Επί του παρόντος, το iPhone 14 Pro περιορίζεται στη φόρτιση με 27W, ενώ το κανονικό iPhone 14 περιορίζεται στα 20W. Για την πλήρη επαναφόρτιση ενός iPhone 14 Pro Max με αυτές τις ταχύτητες, χρειάζονται περίπου δύο ώρες.

Πέρυσι, η Apple παρουσίασε έναν νέο διπλό φορτιστή USB-C 35W που είναι ικανός να φορτίζει όλα τα τρέχοντα μοντέλα iPhone σε πλήρη ταχύτητα. Αν οι φήμες είναι αληθινές, το iPhone 15 θα μπορεί να εκμεταλλευτεί και τα 35W που παρέχει ο συγκεκριμένος φορτιστής όταν δεν είναι συνδεδεμένος με άλλη συσκευή (αφού έτσι γίνεται διαχωρισμός της παροχής ενέργειας).

Η Apple διαθέτει επίσης έναν φορτιστή USB-C 30W, ο οποίος έχει σχεδιαστεί για το MacBook Air, αλλά λειτουργεί επίσης με iPhone και iPad.

Πρόταση: Apple: Σκέφτεται να κάνει πιο ακριβό το iPhone 15 Pro

iPhone 15 Pro

Για σύγκριση, το Galaxy S23 Ultra της Samsung μπορεί να φορτιστεί με έως και 45W, γεγονός που επιτρέπει στους χρήστες να επαναφορτίσουν τη μπαταρία από το 0% στο 100% σε λιγότερο από μία ώρα. Αν και τα νέα iPhone θα πρέπει να χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο για να φορτίσουν με 35W, αυτό εξακολουθεί να είναι μια ωραία βελτίωση σε σχέση με το iPhone 14.

Ένα πράγμα που δεν είναι σαφές σε αυτό το σημείο είναι αν η φόρτιση 35W θα περιορίζεται στα μοντέλα Pro ή αν θα λειτουργεί με ολόκληρη τη σειρά iPhone 15. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, μια αναφορά αποκάλυψε ότι ορισμένα από τα νέα iPhone ενδέχεται να υποστηρίζουν Thunderbolt μέσω της θύρας USB-C.

Τον Μάρτιο, ο αναλυτής Ming-Chi Kuo δήλωσε επίσης ότι το iPhone 15 θα υποστηρίζει ταχύτερες ταχύτητες φόρτισης μέσω USB-C, αλλά μόνο με πιστοποιημένα καλώδια.

Η εταιρεία σχεδιάζει να διοργανώσει ειδική εκδήλωση Τύπου στις 12 ή 13 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης: iPhone 15: Ίσως χρησιμοποιεί στοιβαγμένες μπαταρίες

πηγή πληροφοριών:9to5mac.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS