ΑρχικήinetΤο WhatsApp επιτρέπει πλέον τη δημιουργία ομάδων χωρίς ονόματα

Το WhatsApp επιτρέπει πλέον τη δημιουργία ομάδων χωρίς ονόματα

Το WhatsApp παρουσίασε σήμερα μια λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν ομάδες στην εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων, χωρίς να χρειάζεται να τις ονομάσουν — αφορά μια νέα λειτουργία της εφαρμογής, αφού αυτή τη στιγμή, απαιτεί από τους χρήστες να προσδιορίζουν ονόματα των ομάδων κατά τη δημιουργία τους.

WhatsApp

Ο διευθύνων σύμβουλος της Meta, Mark Zuckerberg, έκανε την ανακοίνωση για τη νέα λειτουργία, την Τετάρτη, στη σελίδα του στο Facebook και στο κανάλι της Meta στο Instagram. Αυτή η λειτουργία θα δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να δημιουργήσουν μια ομάδα, ακόμα κι αν δεν έχουν αποφασίσει ακόμα για το θέμα.

Ωστόσο, σε αντίθεση με μια τυπική ομάδα WhatsApp που μπορεί να προσθέσει έως και 1.024 συμμετέχοντες, η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων επιβεβαίωσε στο TechCrunch, ότι οι ανώνυμες ομάδες θα περιοριστούν σε έως και έξι συμμετέχοντες.

Δείτε ακόμα: Apple Silicon Macs που εκτελούν Linux λαμβάνουν σημαντικό gaming update

Το όνομα της ομάδας θα εμφανίζεται διαφορετικά για κάθε συμμετέχοντα, ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο έχει αποθηκεύσει τις επαφές στο τηλέφωνό του. Εάν εγγραφείτε σε μια ανώνυμη ομάδα με άτομα που δεν έχουν αποθηκεύσει την επαφή σας, ο αριθμός τηλεφώνου σας θα είναι ορατός στο όνομα της ομάδας, σύμφωνα με τις πληροφορίες. Αυτό σημαίνει, ότι η λειτουργία πιθανότατα απευθύνεται περισσότερο σε φίλους και συγγενείς που είναι ήδη εξοικειωμένοι μεταξύ τους.

Η εταιρεία σχεδιάζει να διαθέσει τη νέα λειτουργία παγκοσμίως μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Η τελευταία ενημέρωση WhatsApp έρχεται λίγες μέρες αφότου η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων πρόσθεσε και την υποστήριξη για φωτογραφίες HD. Το WhatsApp, το οποίο έχει περισσότερους από δύο δισεκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, εργάζεται επίσης για την εισαγωγή υποστήριξης βίντεο HD στο προσεχές μέλλον.

WhatsApp

Τις τελευταίες εβδομάδες, το WhatsApp πρόσθεσε και λειτουργίες, όπως η κοινή χρήση οθόνης κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσεων και η δυνατότητα εγγραφής και κοινής χρήσης σύντομων μηνυμάτων και βίντεο.

Πηγή: techcrunch.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS