ΑρχικήinetΤο Reddit λανσάρει πρόγραμμα επιβράβευσης moderator

Το Reddit λανσάρει πρόγραμμα επιβράβευσης moderator

Το Reddit εισήγαγε το «Mod Helper Programm» για να αναγνωρίζει και να επιβραβεύει τους moderators που παρέχουν πολύτιμες συμβουλές στους συναδέλφους τους.

Reddit

Η πρωτοβουλία αυτή στοχεύει στην αντιμετώπιση της συνεχιζόμενης δυσαρέσκειας μεταξύ των moderators λόγω του τερματισμού των εφαρμογών και των αλλαγών τιμολόγησης στο API του Reddit. Οι moderators έχουν ζητήσει καλύτερα εργαλεία για την εποπτεία εφαρμογών, καθώς τα υπάρχοντα δεν είναι τόσο προηγμένα. Οι εντάσεις έχουν αυξηθεί, καθώς οι admins του Reddit συνεχίζουν να αφαιρούν τις ομάδες mod, επειδή έκαναν τα subreddit ιδιωτικά, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την τιμολόγηση API.

Δείτε ακόμη: Το WhatsApp επιτρέπει πλέον τη δημιουργία ομάδων χωρίς ονόματα

Το Mod Helper Program είναι ένα κλιμακωτό σύστημα που παρέχει βραβεία σε χρήσιμους συντονιστές με βάση τις θετικές ψήφους που έλαβαν στο r/ModSupport. Τα επίπεδα του προγράμματος κυμαίνονται από “Helper” έως “Expert Helper” και στο καθένα από αυτά παρέχονται τα αντίστοιχα, μοναδικά βραβεία. Το Reddit λάνσαρε ένα παρόμοιο πρόγραμμα φέτος στο r/help, όπου οι χρήστες ανταμείβονται, όταν ανταποκρίνονται σε αιτήματα άλλων χρηστών. Στόχος είναι, να προωθηθεί η καλλιέργεια της συνεργασίας μεταξύ των συντονιστών, καθώς και να μαθαίνει ο ένας από τον άλλον.

Επιπλέον, το Reddit εισήγαγε το Modmail Answer Bot, το οποίο προσφέρει σχετικούς συνδέσμους στο Κέντρο βοήθειας, όπου υπάρχει υποστήριξη για πιο σύνθετα ερωτήματα. Το εργαλείο αυτό στοχεύει στον εξορθολογισμό των αιτημάτων του moderator, επιτρέποντας στους διαχειριστές να εστιάζουν σε πιο περίπλοκα ζητήματα. Το Reddit συγχωνεύει επίσης το Κέντρο Βοήθειας για τους moderators με το Κέντρο βοήθειας ολόκληρου του ιστότοπου για καλύτερη προσβασιμότητα.

Η σχέση μεταξύ του Reddit και των συντονιστών του είναι λίγο έντονη, λόγω διαφόρων ζητημάτων, συμπεριλαμβανομένων των διαμαρτυριών για την τιμολόγηση του API και της έλλειψης επαρκών εργαλείων εποπτείας. Το σχόλιο του Διευθύνοντος Συμβούλου του Reddit, Steve Huffman, που περιγράφει τους διαμαρτυρόμενους συντονιστές ως «landed gentry» προκάλεσε περαιτέρω οργή. Το Reddit έχει εντείνει τις προσπάθειές του για να καταργήσει αυτή την εξέγερση, αφαιρώντας τους συντονιστές που αρνήθηκαν να ανοίξουν ξανά τα subreddit τους. Αυτό οδήγησε στην αντικατάσταση έμπειρων συντονιστών με άπειρους, προκαλώντας αναστάτωση.

Δείτε ακόμη: Η BioWare απολύει 50 άτομα

Η ανταπόκριση στο πρόγραμμα βοήθειας Mod στο r/ModSupport ήταν ανάμεικτη. Ορισμένοι αμφισβήτησαν, εάν η αυτοματοποίηση των αιτημάτων υποστήριξης θα παρεμπόδιζε την αλληλεπίδραση με πραγματικούς ανθρώπους. Σημείωσαν επίσης, ότι το subreddit προορίζεται για άμεσες συζητήσεις με διαχειριστές και όχι με άλλους συντονιστές.

Reddit

Πηγή: techcrunch.come

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS