ΑρχικήinetΤο Asus Zenfone 10 θα σηματοδοτήσει το τέλος της σειράς

Το Asus Zenfone 10 θα σηματοδοτήσει το τέλος της σειράς

Οι προπαραγγελίες της Asus για το Zenfone 10 ξεκίνησαν στις Ηνωμένες Πολιτείες αυτό τον μήνα, αλλά η συσκευή θα σηματοδοτήσει το τέλος μιας εποχής. Έχει γίνει γνωστό, ότι μετά την κυκλοφορία της, η συγκεκριμένη σειρά Asus θα λάβει τέλος.

Asus Zenfone 10

Ταϊβανέζικα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν, ότι η Asus υφίσταται μια «οργανωτική αναδιάρθρωση» που έχει μειώσει τον αριθμό των εργαζομένων στο τμήμα Η/Υ της εταιρείας σε όλη την Ταϊβάν και την Κίνα. Μια εσωτερική επιστολή της Asus προφανώς αποκάλυψε, ότι οι πολλοί υπάλληλοι θα μετακινούνταν στα τμήματα κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας – χωρισμένα σε Zenfone και ROG Phone – αλλά αντίθετα απολύθηκαν.

Δείτε επίσης: Το καλώδιο USB-C που περιλαμβάνεται στο iPhone 15 ενδέχεται να περιορίζεται σε ταχύτητες USB 2.0

Αυτό συνέβη προφανώς, επειδή η Asus έχει τερματίσει το τμήμα Zenfone και αντ’ αυτού σχεδιάζει να μετακινήσει αυτούς τους υπαλλήλους σε άλλα τμήματα ή στην ομάδα ROG Phone. Η φήμη λέει:

Ένα άτομο που γνωρίζει για το συγκεκριμένο θέμα επεσήμανε, ότι τα κινητά τηλέφωνα ASUS χωρίζονται σε δύο σειρές: ROG και Zenfone, αλλά το πρόσφατο Zenfone 10, που βήκε τώρα στην αγορά, θα είναι η τελευταία γενιά αυτής της σειράς. Η ομάδα Zenfone θα συγχωνευθεί με άλλα τμήματα στο μέλλον ή στην ομάδα ROG.

Λέγεται, ότι το Zenfone 10 είναι η τελευταία συσκευή που θα κατασκευάσει η Asus στη σειρά Zenfone, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη από το 2014. Η Zenfone δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα επιτυχημένη στο χώρο του Android, με τη σειρά να βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα στις Ηνωμένες Πολιτείες εξακολουθώντας να είναι δευτερεύουσα επιλογή και σε άλλες αγορές. Ωστόσο, τα Zenfone 9 και 10 επαινούνται και τα δύο, για την εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το καλό λογισμικό και τη σπάνια χρήση μιας μεγάλης οθόνης.

Asus Zenfone 10

Η Asus δεν έχει λάβει θέση γι’αυτή τη φήμη, αλλά η Digitimes ανέφερε για τις προσπάθειες αναδιάρθρωσης της εταιρείας τον Ιούλιο.

Πηγή: 9to5google.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS