ΑρχικήinetGurman: Το νέο iPad Pro θα έρθει με ανανεωμένο Magic Keyboard και...

Gurman: Το νέο iPad Pro θα έρθει με ανανεωμένο Magic Keyboard και OLED οθόνη

O Mark Gurman, ο γνωστός δημοσιογράφος από το Bloomberg που ασχολείται συχνά με θέματα που αφορούν την Apple, είπε ότι το iPad Pro επόμενης γενιάς θα κυκλοφορήσει μαζί με ένα επανασχεδιασμένο Magic Keyboard accessory, που θα κάνει τη συσκευή να μοιάζει περισσότερο με φορητό υπολογιστή (λάπτοπ).

iPad Pro Magic Keyboard

Την αποκάλυψη έκανε στην τελευταία έκδοση του ενημερωτικού δελτίου του “Power On”. Ο Gurman είπε ότι το νέο iPad Pro θα είναι η πρώτη σημαντική ενημέρωση του προϊόντος από το 2018, αφού θα φέρει “θεμελιώδεις αλλαγές“. Τα νέα μοντέλα με τις κωδικές ονομάσιες “J717”, “J718”, “J720” και “J721”, θα διαθέτουν το Apple silicon chip M3, οθόνες OLED και διαφορετικές επιλογές μεγέθους (11 και 13 ίντσες). Επί του παρόντος, το υπάρχον iPad Pro 12,9 ιντσών χρησιμοποιεί mini-LED για την οθόνη του, ενώ το μοντέλο 11 ιντσών χρησιμοποιεί την παλαιότερη τεχνολογία LED backlighting. Σύμφωνα με τον Gurman, τα νέα μοντέλα iPad Pro με την τεχνολογία OLED θα προσφέρουν οθόνες που θα είναι “ευκρινέστερες και πιο φωτεινές και θα αναπαράγουν τα χρώματα με μεγαλύτερη ακρίβεια“.

Δείτε επίσης: Πώς να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε το Magic Keyboard για iPad

Επομένως, είναι φανερό ότι το νέο iPad Pro, το tablet της Apple, θα έρθει πολύ διαφορετικό. Ωστόσο, ενδιαφέρουσα θα είναι και η ενημερωμένη έκδοση του Magic Keyboard για iPad, αφού θα προσφέρει ένα μεγαλύτερο trackpad (το οποίο μάλλον θα ικανοποιήσει πολλούς χρήστες που παραπονούνταν για το trackpad στο τρέχον μοντέλο) και θα “κάνει το iPad Pro να μοιάζει ακόμα περισσότερο με φορητό υπολογιστή“. Το Magic Keyboard έκανε το ντεμπούτο του για το iPad το 2020 και από τότε έχει παραμείνει ίδιο.

Δείτε επίσης: Πώς να καταργήσετε το συγχρονισμό μεταξύ iPhone και iPad;

iPad οθόνη OLED

Σύμφωνα με τον Gurman, οι αλλαγές αυτές (νέο iPad Pro και Magic Keyboard) δεν θα κυκλοφορήσουν μέχρι την άνοιξη ή τις αρχές του καλοκαιριού του 2024. Μέχρι τότε, μπορεί να υπάρξουν απλά κάποιες μικρές ενημερώσεις στα άλλα μοντέλα iPad. Πάντως, μία ριζική ανανέωση στη σειρά προϊόντων θα μπορούσε να ενισχύσει τις υποτονικές πωλήσεις των iPad της Apple το επόμενο έτος.

Δείτε επίσης: Πώς να μοιραστείτε τον κωδικό Wi-Fi από το iPhone ή το iPad

Το iPad Pro αποτελεί μία από τις πιο προηγμένες συσκευές της Apple και έχει κερδίσει την αναγνώριση των καταναλωτών για την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, την υψηλή απόδοση και την ευκολία χρήσης. Με την επερχόμενη έκδοση που προαναγγέλλει ο Gurman, η Apple επιδιώκει να αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο την εμπειρία χρήσης του iPad Pro.

Πηγή: www.macrumors.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS