ΑρχικήgamingArmored Core 6: Γίνεται το δεύτερο μεγαλύτερο PC launch της FromSoftware

Armored Core 6: Γίνεται το δεύτερο μεγαλύτερο PC launch της FromSoftware

Armored Core 6

Το Armored Core 6 Fires of Rubicon Assault έφτασε στα χέρια των παικτών σε όλο τον κόσμο στις 25 Αυγούστου. Το παιχνίδι είχε ένα εκπληκτικό πρώτο Σαββατοκύριακο στο PC ξεπερνώντας κάθε τίτλο Souls και το Sekiro σε μέγιστο αριθμό ταυτόχρονων παικτών.

Δείτε επίσης: Armored Core 6 οδηγός κυκλοφορίας: Ημερομηνία, μέγεθος και άλλα

Η ταχεία δράση mech του Armored Core 6 είναι λίγο διαφορετική από τα dark-fantasy RPG που η FromSoftware έχει προωθήσει στους παίκτες την τελευταία δεκαετία. Παρόλα αυτά, η ικανοποιητική μάχη, η τιμωρητική αλλά δίκαιη δυσκολία και η απέραντη χαρά από την αντιμετώπιση των πολλών προκλήσεων φέρουν όλο το DNA που οι fans του προγραμματιστή έχουν αγαπήσει.

Ήδη έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους δυσκολότερους τίτλους της FromSoftware μέχρι σήμερα, με πολλούς παίκτες να έχουν αποκλειστεί από το αφεντικό του Armored Core 6. Οι παίκτες έχουν ακόμη και σπάσει τα χειριστήρια από απογοήτευση για την απότομη καμπύλη εκμάθησης του παιχνιδιού.

Παρ’ όλα αυτά, το Armored Core 6 καθήλωσε 156.171 ταυτόχρονους παίκτες μόνο το πρώτο Σαββατοκύριακο σύμφωνα με τη βάση δεδομένων του Steam. Παρόλο που δεν κατάφερε να ξεπεράσει την παραγωγική επιτυχία του Elden Ring, ξεπέρασε κάθε άλλη κυκλοφορία της FromSoft στο PC και κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον πλούσιο κατάλογο του προγραμματιστή.

Αναλύοντας την επιτυχία του Armored Core 6

Το Armored Core 6 ξεπέρασε τον μέγιστο αριθμό ταυτόχρονων παικτών άλλων πρόσφατων τίτλων της FromSoftware στον υπολογιστή, όπως το Sekiro (125.315) και το Dark Souls 3 (129.975). Είναι πιθανό ότι η επιτυχία του Elden Ring έχει κάποια σχέση με αυτό.

Το Elden Ring είναι αυτή τη στιγμή ο 6ος πιο δημοφιλής τίτλος στο Steam όλων των εποχών σύμφωνα με τις δικές τους μετρήσεις ταυτόχρονου αριθμού παικτών. Καταγράφοντας τον τεράστιο αριθμό των 953.426 παικτών στο peak όλων των εποχών, το εμβληματικό παιχνίδι εισήγαγε την ευρύτερη κοινότητα του gaming στη σχεδιαστική φιλοσοφία της FromSoftware.

Πρόταση: S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl καθυστερεί για το 1ο τρίμηνο του 2024

Armored Core 6

Το Armored Core 6 είναι ο πρώτος τίτλος από τον προγραμματιστή μετά το Elden Ring και σίγουρα έφερε μεγάλη προσοχή στο παιχνίδι. Αν οι βαθμολογίες των κριτικών είναι κάτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί, η FromSoft έχει σίγουρα αποδείξει ότι είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό τέχνασμα.

Η αφοσιωμένη κοινότητα των fans των προηγούμενων τίτλων Armored Core δεν θα πρέπει επίσης να αγνοηθεί για την επιτυχία του νεότερου τίτλου. Παρόλο που το Fires of Rubicon είναι η έκτη αριθμημένη έκδοση του franchise, οι βετεράνοι της σειράς περίμεναν πάνω από μια δεκαετία για ένα νέο Armored Core και σίγουρα έδωσαν το παρών σε αυτό.

Φυσικά, δεν είναι όλοι οι θαυμαστές του franchise ικανοποιημένοι με το νεότερο Armored Core. Κάποιοι παλιοί fans της σειράς κατηγόρησαν τον προγραμματιστή ότι είπε ψέματα για την ομοιότητα του παιχνιδιού με τα παιχνίδια “Soulsborne” κατά την προετοιμασία της κυκλοφορίας, φτάνοντας στο σημείο να το ονομάσουν “Armored Souls”.

Παρόλα αυτά, ένας συντριπτικός αριθμός παικτών είναι αρκετά ενθουσιασμένος με το Armored Core 6 και την απαράμιλλη σουίτα προσαρμογής του παιχνιδιού. Οι παίκτες κατασκευάζουν και μοιράζονται τα παράξενα mechs τους εμπνευσμένα από εικονίδια παιχνιδιών όπως το Minecraft Creeper και το Pepsi Man μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης: Armored Core VI Fires of Rubicon: Αποκτά ένα ζοφερό νέο story trailer

πηγή πληροφοριών:dexerto.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS