ΑρχικήGamingΗ Nintendo ανακοινώνει το Super Mario Bros. Wonder Direct

Η Nintendo ανακοινώνει το Super Mario Bros. Wonder Direct

Super Mario Bros. Wonder

Η Nintendo ανακοίνωσε ένα Super Mario Bros Wonder Direct για τις 7 π.μ. PT / 10 π.μ. στις 31 Αυγούστου.

Δείτε επίσης: Οι πειρατικές λήψεις της The Super Mario Bros. Movie περιέχουν malware

Το Super Mario Bros Wonder, που αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του June 2023 Direct της Nintendo, σηματοδοτεί την επιστροφή της 2D side-scrolling δράσης για τον ιστορικό Ιταλό υδραυλικό.

Σε μια ανάρτηση στο X, ο επίσημος λογαριασμός της Nintendo America έγραψε: “Ελάτε μαζί μας για μια λεπτομερή ματιά στην τελευταία 2D side-scrolling περιπέτεια του Mario στη ζωντανή μετάδοση του Super Mario Bros. Wonder Direct!”. H Nintendo ανέφερε ότι το Direct διαρκεί περίπου 15 λεπτά.

Το παιχνίδι είναι μια επερχόμενη 2D περιπέτεια side-scrolling που θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch. Διαθέτει την Princess Peach, την Princess Daisy και τον Yoshi ως χαρακτήρες που μπορούν να παίξουν μαζί με τους Mario, Luigi και Toad. Το πρώτο τρέιλερ από το Nintendo Direct του Ιουνίου είναι παρακάτω:

Πρόταση: Nintendo: Ανακοινώνει το Everybody 1-2 Switch

Το τρέιλερ της αποκάλυψης παρουσιάζει ένα ανανεωμένο στυλ τέχνης και animation, το οποίο διαφοροποιεί σταθερά τον τίτλο από τα παιχνίδια New Super Mario Bros που λάβαμε τα τελευταία χρόνια.

Στο Super Mario Bros Wonder κάνει το ντεμπούτο του το νέο power-up του Mario, το οποίο του επιτρέπει να μεταμορφώνεται σε Elephant Mario. Υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας έως και τεσσάρων παικτών σε τοπικό επίπεδο. Η Nintendo δήλωσε ότι οι λεπτομέρειες για το online παιχνίδι θα ανακοινωθούν αργότερα – ίσως μάθουμε κάτι κατά τη διάρκεια αυτού του Nintendo Direct. Ή, ίσως μάθουμε τη νέα φωνή του ίδιου του χαρακτήρα, αφού η Nintendo επιβεβαίωσε ότι ο αρχικός ηθοποιός φωνής του Mario, Charles Martinet, δεν θα συμμετέχει στο Super Mario Bros Wonder.

Είναι πιθανό αυτή η τελευταία προσθήκη στο franchise του Super Mario να είναι η τελευταία κυκλοφορία blockbuster πριν δούμε νέο υλικό από τον ιαπωνικό γίγαντα παιχνιδιών.

Το Super Mario Bros Wonder κυκλοφορεί αποκλειστικά για το Nintendo Switch στις 20 Οκτωβρίου 2023.

Διαβάστε επίσης: Barbie και Super Mario έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο!

πηγή πληροφοριών:ign.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS