ΑρχικήinetSamsung Galaxy S24: Θα χρησιμοποιήσει Chip Exynos 2400 στην Ευρώπη;

Samsung Galaxy S24: Θα χρησιμοποιήσει Chip Exynos 2400 στην Ευρώπη;

Βρισκόμαστε πιο κοντά από ποτέ στη νέα σειρά Galaxy S24. Θα χρησιμοποιήσει όμως chip Exynos 2400 στην Ευρώπη;

Galaxy S24

Οι φήμες άρχισαν σιγά σιγά να κυκλοφορούν και ενώ υπάρχουν ακόμα πολλά που δεν γνωρίζουμε για τα επερχόμενα smartphone, μια πιο ξεκάθαρη εικόνα αρχίζει να σχηματίζεται. Η σειρά Galaxy S23 που κυκλοφόρησε φέτος, ήρθε με μια μεγάλη βελτίωση για τους χρήστες της Ευρώπης – τη χρήση ενός Snapdragon SoC έναντι ενός chip Exynos. Τώρα, οι χρήστες του Galaxy στην Ευρώπη, ενδέχεται να δεχτούν κάποια γλυκόπικρα νέα, καθώς η Samsung φαίνεται, ότι ετοιμάζεται να αλλάξει πορεία μετά από μόλις ένα χρόνο.

Διαβάστε ακόμα: Samsung Galaxy Z Flip 5: Φαίνεται πιο ανθεκτικό από τον προκάτοχό του

Ο Ice Universe, ο οποίος διαρρέει πληροφορίες της Samsung και θεωρείται αρκετά αξιόπιστος, δημοσίευσε ένα tweet λέγοντας, ότι είναι 100% σίγουρος, ότι το Exynos 2400, ένα νέο chipset υψηλής τεχνολογίας που δημιουργείται αυτή τη στιγμή από τη Samsung, θα υιοθετηθεί στην Ευρώπη. Παρόλο που το tweet δεν αναφέρει ρητά το Galaxy S24, είναι εύκολο να συνδέσει κανείς τα κομμάτια του παζλ, καθώς ήρθε μαζί με μια σειρά άλλων tweets από τον leaker σχετικά με το επερχόμενο κορυφαίο μοντέλο της Samsung. Το Exynos 2400 μπορεί να έχει μέγιστη συχνότητα ρολογιού 3,16 GHz στον πιο αποδοτικό πυρήνα, με άλλους πυρήνες να ρυθμίζονται στα 2,9 GHz, 2,6 GHz και 1,95 GHz.

Διαβάστε ακόμα: Μυστηριώδες τσιπ Samsung Exynos με εννέα πυρήνες CPU

Ο Ice Universe έχει μιλήσει στο παρελθόν για άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τη σειρά Galaxy S24, συμπεριλαμβανομένων πιθανών πληροφοριών σχετικά με την οθόνη του Galaxy S24 Ultra. Ανέφερε επίσης, ότι όλα τα μοντέλα της σειράς θα διαθέτουν μια εξαιρετικά φωτεινή οθόνη, που μπορεί να φτάσει τα 2.500 nits. Όσον αφορά τη φήμη για το Exynos, δεν είναι η πρώτη φορά που την ακούμε με οποιονδήποτε τρόπο, και παρόλο που τίποτα δεν είναι σίγουρο, κάποια στοιχεία έχουν αρχίσει να παίρνουν ζωή.

Διαβάστε ακόμα: Το Samsung Galaxy S24 εξοπλίζεται με το αναβαθμισμένο Snapdragon 8 Gen 3

Galaxy S24

Φυσικά, αυτό είναι απλώς μια φήμη, οπότε να είστε λίγο επιφυλακτικοί. Αν όμως η Samsung καταλήξει να κυκλοφορήσει το Galaxy S24 με ένα Exynos chip, θα θέλαμε πραγματικά να διαψεύσει όσους την κατακρίνουν με απόδοση σε επίπεδο Snapdragon. Όμως, αυτό παραμένει να αποδειχθεί.

Πηγή: androidpolice.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS