ΑρχικήReviewsInsta360 Go 3 Action Camera: Μια μικρή GoPro

Insta360 Go 3 Action Camera: Μια μικρή GoPro

Insta360 Go 3

Η νεότερη έκδοση της μικροσκοπικής κάμερας Go της Insta360 έχει επανασχεδιαστεί ώστε να μοιάζει με κάμερα δράσης τύπου GoPro. Χάρη σε ένα εξαιρετικό μαγνητικό σύστημα, έχετε τόσο μια μικροσκοπική κάμερα όπως ακριβώς η Go 2, όσο και ένα εξάρτημα τύπου βάσης που προσφέρει οθόνη αφής και πιο παραδοσιακό χειρισμό της κάμερας action.

Δείτε επίσης: Sony ZV-E1: Η νέα φωτογραφική μηχανή για vloggers

Εξακολουθεί να είναι μια απίστευτα διασκεδαστική, μικροσκοπική κάμερα που θα χωρέσει σχεδόν παντού, αλλά η βάση δίνει ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία και πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το αποτέλεσμα είναι μια φωτογραφική μηχανή που πηγαίνει παντού και τραβάει τα πάντα. Δεν είναι απαραίτητα η καλύτερη σε κάθε περίπτωση, αλλά είναι ικανή να χειριστεί οτιδήποτε της δώσετε.

Action Styling

Η μεγαλύτερη αλλαγή στο Go 3 δεν είναι το ίδιο το Go αλλά η θήκη φόρτισης. Η νέα θήκη φόρτισης, την οποία η Insta360 ονομάζει Action Pod, παίρνει το Go που μοιάζει με κρεμαστό κόσμημα και το μετατρέπει σε μορφή που μοιάζει με GoPro. Το Pod διαθέτει κουμπιά για τον έλεγχο της κάμερας και μια μικρή, αναδιπλούμενη οθόνη για την παρακολούθηση των λήψεών σας. Όταν βάζετε το Go 3 στο Action Pod, ουσιαστικά μετατρέπετε το Go 3 σε GoPro.

Σε σύγκριση με τον προκάτοχό της, η κάμερα Go 3 είναι ελαφρώς πιο ογκώδης. Είναι 9 γραμμάρια βαρύτερη (35 γραμμάρια χωρίς τη βάση) και μερικά χιλιοστά μεγαλύτερη προς κάθε κατεύθυνση, αλλά αν δεν κρατήσετε τις δύο δίπλα-δίπλα, πιθανώς δεν θα παρατηρήσετε τη διαφορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαφορά μεγέθους είναι αρκετά μεγάλη, ώστε τυχόν αξεσουάρ για το Go 2 πιθανότατα δεν θα λειτουργούν με το Go 3 χωρίς κάποιες τροποποιήσεις. Αυτό σημαίνει ότι το κάλυμμα του φακού είναι εναλλάξιμο, οπότε αν έχετε αγοράσει φίλτρα ουδέτερης πυκνότητας ή άλλα φίλτρα για το Go 2, αυτά θα λειτουργήσουν άψογα στο Go 3.

Το Action Pod εξυπηρετεί τρεις σκοπούς. Είναι μια μονάδα φόρτισης, μια μπαταρία και μια απομακρυσμένη οθόνη. Η τελευταία επιτυγχάνεται μέσω μιας νέας οθόνης αφής 2,2 ιντσών, η οποία μπορεί να αναδιπλωθεί από πάνω για να κοιτάξει προς τα εμπρός, ώστε να μπορείτε να πλαισιώσετε τις λήψεις vlogging. Η οθόνη είναι ένα τεράστιο βήμα μπροστά σε σχέση με τη μικροσκοπική προσφορά του Go 2 και είναι ακόμη μεγαλύτερη και ευκολότερη στη χρήση από την οθόνη της ναυαρχίδας της κάμερας δράσης Insta360, της One RS.

Insta360 Go 3

Πρόταση: 3D εκτυπωμένη φωτογραφική μηχανή

Η Go 3 διαθέτει τον ίδιο αισθητήρα 1/2,3 ιντσών και φακό 11 mm f/2.2 με οπτικό πεδίο 134 μοιρών. Παρά τη χρήση του ίδιου αισθητήρα, η Go 3 προσθέτει αρκετές νέες λειτουργίες λήψης, συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών και του time-lapse, καθώς και βίντεο υψηλότερης ανάλυσης, το οποίο μπορεί πλέον να τραβηχτεί σε έως και 2,7K με 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Υπάρχουν τώρα δύο μικρόφωνα στην κάμερα Go 3 και μια νέα ρύθμιση καταστολής ανέμου που λειτουργεί πράγματι αρκετά καλά. Όλα αυτά μαζί σημαίνουν πολύ, πολύ καλύτερο ήχο από αυτόν που ήταν ικανή η Go 2.

Προβλήματα ενόψει

Η Go 3 είναι μια εξαιρετική φωτογραφική μηχανή, αλλά διαθέτει μόνο ενσωματωμένη μνήμη και δεν διαθέτει υποδοχή για κάρτα SD. Ενώ το υλικό από την Go 3 είναι καλό, δεν είναι τόσο καλό όσο αυτό που θα πάρετε από την GoPro Hero 11, η οποία διαθέτει μεγαλύτερο αισθητήρα ικανό για εγγραφή 5,3K. Η GoPro και η DJI Osmo Action 3 έχουν επίσης καλύτερη προστασία από τις καιρικές συνθήκες από την Go 3. Η κάμερα της Go 3 είναι αδιάβροχη έως και 5 μέτρα, αλλά το Action Pod με τη συνδεδεμένη κάμερα έχει μόνο βαθμό προστασίας IPX4.

Ωστόσο, το υλικό που παράγει η Go 3 είναι υπεραρκετό για τους περισσότερους ανθρώπους. Αν κάνετε κυρίως μεταφόρτωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν υπάρχει λόγος να τραβήξετε κάτι υψηλότερο από 1080p. Το μικρό μέγεθος και το σύστημα μαγνητικής τοποθέτησης της Go 3 σας επιτρέπουν να καταγράφετε λήψεις που δεν μπορείτε με μεγαλύτερες κάμερες όπως η GoPro. Επιπλέον, μπορείτε να τραβήξετε αυτές τις λήψεις γρήγορα και εύκολα χωρίς να χρειάζεστε τρίποδο. Η Insta360 έχει κάνει πολύ καλή δουλειά για να το τονίσει αυτό με τα αξεσουάρ που περιλαμβάνονται. Μέσα σε λίγους μήνες λήψης, δεν χρειάζεται περισσότερο από ένα ή δύο λεπτά για να τοποθετήσετε το Go 3 όπως τη θέλετε.

Διαβάστε επίσης: Sony a7cR: Μικρή αλλά με πλήρεις δυνατότητες

πηγή πληροφοριών:wired.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS