ΑρχικήUpdatesGoogle: Αποκαλύπτει ολοκαίνουργιο Android Logo και 3D Robot

Google: Αποκαλύπτει ολοκαίνουργιο Android Logo και 3D Robot

Η Google ανανέωσε το logo και τον χαρακτήρα της για το Android, αποκαλύπτοντας ένα νέο 3D look για το robot.

Android 3D Robot

Ένα gif δείχνει το 3D robot να αλλάζει από το παραδοσιακό πράσινο χρώμα του σε μπλε, κίτρινο, ουράνιο τόξο, να φοράει κράνος, να είναι διακοσμημένο ως μπάλα ντίσκο και να είναι καλυμμένο με μαλλιά.

Δείτε ακόμη: WhatsApp: Θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε πολλούς λογαριασμούς σε ένα τηλέφωνο Android

Το “bugdroid” – το πρόσωπο και το σήμα κατατεθέν του Android robot- αποκτά πλέον περισσότερες διαστάσεις, ενώ ο χαρακτήρας του αποπνέει ακόμα περισσότερη ζωντάνια. Ως ένα οπτικό σύμβολο του brand, το “bugdroid” φαίνεται τόσο δυναμικό όσο και το ίδιο το Android.

Σύμφωνα με την Google, η πλήρης έκδοση του bugdroid έχει υποστεί 3D επεξεργασία, προκειμένου να αποτελέσει “ένα ευέλικτο και αξιόπιστο σύντροφο σε όλα τα κανάλια και πλατφόρμες”.

Η λέξη “Android” περιλαμβάνει πλέον στο logo ένα κεφαλαίο “A” και μια πιο στρογγυλεμένη γραμματοσειρά, προκειμένου να ταιριάζει με το logo της Google.

Η εφαρμογή Lookout για Android προσφέρει νέες λειτουργίες που χρησιμοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη για να δημιουργούν λεπτομερείς περιγραφές εικόνων που ανοίγονται στην εφαρμογή. Με αυτόν τον τρόπο, παρέχει μεγαλύτερη προσβασιμότητα σε άτομα με προβλήματα όρασης.

Δείτε ακόμη: WhatsApp: Νέα δυνατότητα εναλλαγής στα άμεσα μηνύματα βίντεο

Το νέο widget του Assistant at a Glance της Google χρησιμοποιεί επίσης την τεχνητή νοημοσύνη και θα παρέχει πληροφορίες στην αρχική οθόνη σας, όπως ακριβείς προειδοποιήσεις για τον καιρό, ενημερώσεις ταξιδιού και υπενθυμίσεις για επερχόμενες εκδηλώσεις.

Ανακοινώθηκαν και άλλες λειτουργίες για το Android:

  • Προσθέστε μια φωτογραφία στο Google Wallet για εισιτήρια και κάρτες: Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αποθηκεύσετε οποιοδήποτε είδος εισιτηρίου ή κάρτας με barcode ή QR code στο Google Wallet σας.
  • Οι εφαρμογές Zoom και Cisco’s Webex θα είναι διαθέσιμες στο Android Auto.
  • Πείτε “Hey Google, καλημέρα” και θα λάβετε μια σύνοψη των στατιστικών ύπνου σας από την προηγούμενη νύχτα.

Δείτε ακόμη: Google: Η αναζήτηση με AI, επεκτείνεται στην Ιαπωνία και την Ινδία

Android 3D Robot

To Android 14 αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο. Επίσης, η Google θα παρουσιάσει το νέο της τηλέφωνο, το Pixel 8, στις 4 Οκτωβρίου.

Πηγή: cnet.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS