ΑρχικήinetWhatsApp: Νέα δυνατότητα εναλλαγής στα άμεσα μηνύματα βίντεο

WhatsApp: Νέα δυνατότητα εναλλαγής στα άμεσα μηνύματα βίντεο

Μετά την πρόσφατη κυκλοφορία μιας νέας λειτουργίας βίντεο κλήσεων σε πραγματικό χρόνο για τους χρήστες των iOS και Android, η δημοφιλής πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp φέρεται να εισάγει μια νέα αλλαγή στις ρυθμίσεις της εφαρμογής προκειμένου να βελτιώσει τη διαχείριση αυτής της λειτουργίας.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Θα αλλάξει user interface;

WhatsApp

Το WhatsApp συνεχίζει να εργάζεται για νέες βελτιώσεις που σχετίζονται με μηνύματα βίντεο. Συγκεκριμένα, μετά την εγκατάσταση της τελευταίας ενημερωμένης έκδοσης WhatsApp για iOS 23.18.1.70 από την εφαρμογή TestFlight και της ενημερωμένης έκδοσης WhatsApp για Android 2.23.18.21 από το Google Play Store, ορισμένοι υπεύθυνοι δοκιμών beta ενδέχεται να παρατηρήσουν μια νέα επιλογή απευθείας στις ρυθμίσεις της εφαρμογήςWABetaInfo έχουν αναφερθεί.

Η κοινοποίηση του στιγμιότυπου οθόνης από το WABetaInfo αποκάλυψε ότι πλέον είναι δυνατή η διαχείριση της δυνατότητας κοινής χρήσης βίντεο μέσω αμέσων μηνυμάτων. Προηγουμένως, δεν ήταν δυνατή η απενεργοποίηση αυτής της δυνατότητας, καθώς ήταν ενεργοποιημένη από προεπιλογή. Ωστόσο, χάρη στη νέα εναλλαγή, οι χρήστες έχουν πλέον πλήρη έλεγχο της συγκεκριμένης δυνατότητας και μπορούν να την απενεργοποιήσουν αν το επιθυμούν.

Η αναφορά υποδείκνυε ότι η εισαγωγή αυτής της αλλαγής μπορεί να είναι ευεργετική για ορισμένους χρήστες, καθώς υπάρχουν άτομα που προτιμούν τη χρήση φωνητικών σημειώσεων αντί για άμεσα βίντεο μηνύματα. Με αυτήν την αλλαγή, η εφαρμογή που ανήκει στη Meta παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να απενεργοποιήσουν πλήρως αυτήν τη λειτουργία, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει τη δυνατότητα να συνεχίσουν να λαμβάνουν μηνύματα βίντεο.

Δείτε ακόμα: WhatsApp: Θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε πολλούς λογαριασμούς σε ένα τηλέφωνο Android
δυνατότητα

«Ακόμη και αν δεν σκοπεύετε να απενεργοποιήσετε τα μηνύματα βίντεο, είναι καλή ιδέα να ρίξετε μια ματιά σε αυτή τη λειτουργία, καθώς ορισμένοι χρήστες ανέφεραν ότι το ανακάλυψαν απενεργοποιημένο παρά το γεγονός ότι είχαν στείλει μηνύματα βίντεο στο παρελθόν», σημείωσε.

Η δυνατότητα να αλλάζεις μεταξύ της διαχείρισης άμεσων μηνυμάτων βίντεο είναι πλέον διαθέσιμη για ορισμένους δοκιμαστές beta. Αυτοί που έχουν εγκαταστήσει την πιο πρόσφατη έκδοση του WhatsApp beta για Android από το Google Play Store ή το WhatsApp beta για iOS από την εφαρμογή TestFlight μπορούν να την αξιοποιήσουν. Επιπλέον, η δυνατότητα αυτή θα διατεθεί σε περισσότερα άτομα τις επόμενες μέρες.

Εν τω μεταξύ, η εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων δοκιμάζει επίσης μια νέα λειτουργία πολλαπλών λογαριασμών που στοχεύει στην εκπλήρωση ενός μακροχρόνιου αιτήματος των χρηστών—επιτρέποντάς τους να προσθέσουν διαφορετικό λογαριασμό στην ίδια συσκευή χωρίς να χρειάζονται παράλληλες ή κλωνοποιημένες εφαρμογές.

Η εφαρμογή που ανήκει στη Meta αποκαλύπτει επίσης μια επανασχεδιασμένη διεπαφή ρυθμίσεων—προσφέροντας μια πιο σύγχρονη εμπειρία κατά την πλοήγηση στις διάφορες επιλογές της εφαρμογής άμεσων μηνυμάτων.

Δείτε επίσης: Πώς να πραγματοποιήσετε ομαδικές βιντεοκλήσεις χρησιμοποιώντας το WhatsApp σε Mac

Το WhatsApp συνεχίζει να αναπτύσσει καινοτόμες λειτουργίες, ενώ παράλληλα βελτιώνει την εμπειρία των χρηστών του. Η πρωτοποριακή πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων παρέχει πλέθορα επιλογών που προσαρμόζονται στις ανάγκες της κάθε στιγμής, με την καθιέρωση των βίντεο μηνυμάτων να αποτελεί μια εξαιρετική προσθήκη στη λειτουργικότητα της εφαρμογής. Οι χρήστες πλέον έχουν την ευκαιρία να ανταλλάσσουν μηνύματα βίντεο άμεσα και εύκολα, ενώ παράλληλα διατηρούν τον πλήρη έλεγχο των τρόπων επικοινωνίας τους.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS