ΑρχικήUpdatesΤο X (πρώην Twitter) επιτρέπει σε κάποιους χρήστες να κρύβουν τα likes...

Το X (πρώην Twitter) επιτρέπει σε κάποιους χρήστες να κρύβουν τα likes τους

Μια σημαντική αλλαγή έρχεται στο X (πρώην Twitter) του Elon Musk, τουλάχιστον για μερικούς χρήστες. Οι χρήστες που πληρώνουν συνδρομή για το X θα μπορούν πλέον να αποκρύψουν τα likes τους, ώστε να τα βλέπουν μόνο οι ίδιοι.

Twitter X likes

Αυτό θα μπορούν να το κάνουν μέσω μιας ρύθμισης κάτω από το profile customization.

Η καρτέλα “Likes” στο προφίλ σας θα είναι ορατή μόνο σε εσάς. Το Likes timeline θα είναι επίσης κρυφό από τα X APIs. Τα ατομικά σας “Likes” θα εξακολουθούν να είναι ορατά στις αναρτήσεις“, αναφέρει η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε επίσης: Ο Donald Trump επιστρέφει στο Twitter (X) μετά από δύο χρόνια

Οι χρήστες εδώ και αρκετό καιρό μπορούν να δουν τι αρέσει σε άλλους ανθρώπους στο Twitter. Αυτό το γεγονός έχει προκαλέσει διαμάχες, καθώς οι άνθρωποι φαίνεται να ξεχνούν ότι τα likes τους είναι ορατά σε όλους. Για παράδειγμα, ένας Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής είχε κάνει κάποτε like σε ένα tweet πορνογραφικού περιεχομένου, κάτι που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Αντίστοιχα περιστατικά έχουν συμβεί και άλλες φορές. Επομένως, η δυνατότητα απόκρυψης των likes στο X μπορεί να θεωρηθεί θετική κίνηση από πολλούς.

Δείτε επίσης: Elon Musk για Twitter – X: “Μπορεί και να αποτύχουμε, όπως έχουν προβλέψει πολλοί”

Το X (πρώην Twitter) επιτρέπει σε κάποιους χρήστες να κρύβουν τα likes τους

Νωρίτερα αυτό το μήνα, το X άρχισε να επιτρέπει στους συνδρομητές να κρύβουν το σημάδι επαλήθευσης. Τις τελευταίες εβδομάδες, τα ανταγωνιστικά κοινωνικά δίκτυα Threads και Bluesky επέτρεψαν, επίσης, στους χρήστες να βλέπουν τα δικά τους likes χωρίς να τα βλέπουν οι άλλοι.

Δείτε επίσης: Twitter: Θα κάνει τη dark mode την default επιλογή

Το X φαίνεται πως παίρνει σοβαρά υπόψη την ιδιωτικότητα των χρηστών του και την ελευθερία τους να αποφασίζουν για το πώς και πότε θα δείχνουν τα “likes” τους. Η δυνατότητα αυτή επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται το προφίλ τους με πιο εξατομικευμένο τρόπο, δημιουργώντας μια ευχάριστη και ασφαλή εμπειρία. Επιπλέον, το να είναι κανείς σε θέση να κρύβει τα “likes” του μπορεί να προλάβει την παρεξήγηση ή τη διαμάχη που μπορεί να προκύψει από τα δημόσια likes και τα σχόλια.

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS