ΑρχικήUpdatesΕνημέρωση Σεπτεμβρίου του Xbox: Τι αλλαγές φέρνει;

Ενημέρωση Σεπτεμβρίου του Xbox: Τι αλλαγές φέρνει;

Η ενημέρωση του Σεπτεμβρίου για το Xbox θα αρχίσει να κυκλοφορεί αυτήν την εβδομάδα, όπως επιβεβαίωσε η Microsoft, προσφέροντας σε όλους τους χρήστες πρόσβαση σε μια σειρά χαρακτηριστικών που προηγουμένως ήταν διαθέσιμα μόνο στους Xbox Insiders – συμπεριλαμβανομένου του Xbox voice reporting και της δυνατότητας stream του gameplay του Xbox One και των συσκευών Series X/S απευθείας στο Discord.

Δείτε επίσης: Discord: Οι κάτοχοι Xbοx θα κάνουν stream τα παιχνίδια τους απευθείας στην πλατφόρμα

Όσοι ενδιαφέρονται για τη μετάδοση παιχνιδιών θα πρέπει αρχικά να συνδέσουν τον λογαριασμό τους στο Discord με την κονσόλα τους. Έπειτα, μέσω του οδηγού, θα μπορούν να επιλέξουν την επιλογή “Discord” από το μενού ‘Parties & chats’, να επιλέξουν ένα server και να μοιραστούν απευθείας το παιχνίδι τους αφού μπουν σε φωνητικό κανάλι με τους φίλους τους.

Η δυνατότητα voice reporting στο Xbοx, ένα άλλο χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους παίκτες να καταγράψουν εύκολα ένα βίντεο διάρκειας 60 δευτερολέπτων μιας φωνητικής περιπέτειας εντός του παιχνιδιού που πιστεύουν ότι παραβιάζει τα Xbox Community Standards και να το υποβάλουν ως απόδειξη για αναθεώρηση.

Κατά τα άλλα, η ενημέρωση του Σεπτεμβρίου φέρνει νέες επιλογές μεταβλητού ρυθμού ανανέωσης στο Xbox Series X/S – προσθέτοντας τη δυνατότητα να ρυθμίσετε τη λειτουργία ως Always On, Gaming Only ή Off στο μενού “General > TV & display options > Video” της κονσόλας – και υπάρχει μια νέα καρτέλα My Rewards στο Xbox επίσης.

Επίσης, για το Xbοx υπάρχει ένας πιο εύκολος τρόπος να συνδέσετε αξεσουάρ – μέσω της εφαρμογής Xbox Accessories και της επιλογής ‘Connect a Device’ – καθώς και νέες ρυθμίσεις λίστας επιθυμιών, που δίνουν στους χρήστες τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουν τις ειδοποιήσεις όταν κυκλοφορούν τα αντικείμενα που βρίσκονται στη λίστα των επιθυμιών τους, όταν γίνονται διαθέσιμα σε προσφορά ή όταν εμφανίζονται στο Game Pass.

Δείτε επίσης: Xbοx: Φέρνει νέο Strike σύστημα για να διώξει τους κακούς παίκτες

Τέλος, στον υπολογιστή, η Microsoft ενημέρωσε την εφαρμογή Xbox με νέες δυνατότητες και την υπόσχεση για ταχύτερη απόδοση. Επίσης, υπάρχουν ενημερώσεις στη Βιβλιοθήκη – η οποία περιλαμβάνει φίλτρα για Installed, Owned και In Game Pass titles – καθώς και μια αναδιπλούμενη λίστα Play Later και ένα νέο συγκεντρωμένο μενού ρυθμίσεων για την ουρά Installation.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ενημέρωση του Xbox τον Σεπτέμβριο μπορείτε να βρείτε στο Xbox Wire.

Πηγή πληροφοριών: eurogamer.net

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS