ΑρχικήinetiPad Air 6: Θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το μοναδικό iPad Refresh...

iPad Air 6: Θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το μοναδικό iPad Refresh του 2023;

ipad

Το iPad Air έκτης γενιάς θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως η μοναδική ανανέωση του iPad για το 2023, σύμφωνα με μια εύλογη φήμη που κοινοποιήθηκε στον κινεζικό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Weibo.

Δείτε επίσης: iPad Pro με OLED Panel και 4TB αποθηκευτικού χώρου

“Μόνο η σειρά iPad Air θα πρέπει να ενημερωθεί φέτος”, αναφέρεται στην ανάρτηση, ενώ στη συνέχεια διευκρινίζεται ότι η ανανέωση του προϊόντος θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο, χωρίς “mini και Pro φέτος”. Οι πληροφορίες προέρχονται από έναν λογαριασμό με αποδεδειγμένο ιστορικό στην αποκάλυψη έγκυρων πληροφοριών σχετικά με τα σχέδια της Apple.

Στο τελευταίο επεισόδιο του podcast The MacRumors Show, ο Mark Gurman του Bloomberg δήλωσε ότι υπάρχει στα σκαριά ένα νέο iPad Air με βελτιωμένες προδιαγραφές και η συσκευή προφανώς “έρχεται σύντομα”, πιθανότατα τον Οκτώβριο. Η φήμη αναρτήθηκε στο Weibo πριν από τις πιο πρόσφατες παρατηρήσεις του Gurman.

Πρόταση: iOS 17 και iPadOS 17 είναι πιθανό να κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα αυτό το φθινόπωρο

iPad

Ο Gurman πιστεύει ότι θα υπάρξει μια ακόμη παρουσίαση προϊόντων της Apple τον Οκτώβριο, αλλά εξέφρασε την επιφυλακτικότητα του για το γεγονός ότι θα πραγματοποιηθεί ολόκληρη εκδήλωση για την παρουσίαση νέων συσκευών. Είπε ότι θα μπορούσε να είναι παρόμοια με την παρουσίαση των μοντέλων MacBook Pro M2 Pro και M2 Max νωρίτερα φέτος, τα οποία ανακοινώθηκαν μέσω δελτίου τύπου και ενός σύντομου βίντεο. Ο Gurman υποστήριξε ότι τον Οκτώβριο θα μπορούσε να δούμε κάτι “προς αυτή την κατεύθυνση”. “Δεν είμαι σίγουρος ότι έχουν αρκετά ώστε να τραβήξουν τον κόσμο στο Cupertino για να παρακολουθήσει το βίντεο όπως κάνουν για αυτή την παρουσίαση [του iPhone 15]”, πρόσθεσε.

Η Apple ενημέρωσε τελευταία φορά το iPad Air τον Μάρτιο του 2022 με το τσιπ M1, μια αναβαθμισμένη μπροστινή κάμερα 12 megapixel με υποστήριξη Center Stage, μια ταχύτερη θύρα USB-C, υποστήριξη 5G στα μοντέλα κινητής τηλεφωνίας και νέες χρωματικές επιλογές. Η τιμολόγηση ξεκινά από τα 599 δολάρια στις ΗΠΑ για 64GB αποθηκευτικού χώρου. Δεν είναι σαφές ποια νέα χαρακτηριστικά θα προσφέρει το iPad Air επόμενης γενιάς, αλλά οι πιθανότητες περιλαμβάνουν το τσιπ M2, μια θύρα Thunderbolt όπως το iPad Pro, το Apple Pencil hover και νέες χρωματικές επιλογές.

Διαβάστε επίσης:iOS 18: Θα αποκτήσει σημαντικές βελτιώσεις η λειτουργία Siri;

πηγή πληροφοριών:macrumors.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS