ΑρχικήinetΤα κανάλια WhatsApp είναι πλέον διαθέσιμα σε 150 χώρες παγκοσμίως

Τα κανάλια WhatsApp είναι πλέον διαθέσιμα σε 150 χώρες παγκοσμίως

whatsapp

Αφού το Telegram προώθησε τη λειτουργία των καναλιών στους χρήστες του, ο κύριος αντίπαλός του, το WhatsApp, επεκτείνει τώρα τη λειτουργία των καναλιών σε 150 χώρες. Χρησιμοποιώντας τα κανάλια WhatsApp, οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται ενημερώσεις ή πληροφορίες με πολλούς άλλους χρήστες σε αυτό. Οι χρήστες μπορούν επίσης να αναζητήσουν ένα συγκεκριμένο κανάλι χρησιμοποιώντας τον κατάλογο και να αντιδράσουν στα μηνύματα που στέλνει ο ιδιοκτήτης του καναλιού.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Εργάζεται στην ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ πλατφορμών

Ο CEO της Meta, Mark Zuckerberg, ανακοίνωσε την ανάπτυξη των καναλιών WhatsApp στο δικό του κανάλι. Οι χρήστες μπορούν να συμμετάσχουν στο επίσημο κανάλι της εφαμοργής για να ενημερωθούν για τις τελευταίες ενημερώσεις στην πλατφόρμα. Μπορούν επίσης να φιλτράρουν τα κανάλια στον κατάλογο και να ενταχθούν σε αυτά με τους περισσότερους ακόλουθους, τα πιο ενεργά και άλλα.

Λάβετε υπόψη ότι οι χρήστες του WhatsApp μπορούν να συμμετάσχουν σε ένα κανάλι μόνο με έναν έγκυρο σύνδεσμο πρόσκλησης. Ο αριθμός τηλεφώνου του ιδιοκτήτη του καναλιού δεν θα κοινοποιηθεί για την προστασία του απορρήτου των χρηστών.

Πρόταση: Πώς να δημιουργήσετε μια κοινότητα στο WhatsApp

Τα μέλη των καναλιών μπορούν να αντιδράσουν σε ένα μήνυμα χρησιμοποιώντας emojis

Τα μηνύματα που αποστέλλονται μέσω των καναλιών WhatsApp θα είναι διαθέσιμα για 30 ημέρες. Τα μέλη του καναλιού μπορούν να αντιδράσουν στα κοινά μηνύματα, αλλά δεν μπορούν να απαντήσουν σε αυτά. Επιπλέον, τα μηνύματα που μεταδίδονται στο κανάλι δεν προστατεύονται από άκρο σε άκρο. Για την προώθηση αυτής της λειτουργίας, η πλατφόρμα συνεργάστηκε με διασημότητες που έχουν ήδη κανάλι στην εφαρμογή.

Το WhatsApp έχει αποκτήσει περισσότερα χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στους χρήστες να αντιδρούν χρησιμοποιώντας emojis. Η πλατφόρμα, ωστόσο, δεν θα σας δείχνει τις αντιδράσεις από άλλους ακολούθους, αλλά οι άλλοι μπορούν να δουν τον αριθμό και το είδος των αντιδράσεων. Η λειτουργία των καναλιών του WhatsApp επεκτείνεται σταδιακά και θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους επόμενους μήνες.

Διαβάστε επίσης: WhatsApp: Νέα δυνατότητα εναλλαγής στα άμεσα μηνύματα βίντεο

πηγή πληροφοριών:sammobile.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS