ΑρχικήinetTesla: Κάνει giveaway το Model 3 Performance

Tesla: Κάνει giveaway το Model 3 Performance

Η Tesla κάνει giveaway το Model 3 Performance στο πρόγραμμα παραπομπών της, με σκοπό να ενισχύσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών, προς το τέλος του τριμήνου. Μετά την αρχική επανεκκίνηση του προγράμματος παραπομπής από τον ιδιοκτήτη της νωρίτερα φέτος, η Τesla αναβάθμισε το πρόγραμμα σταδιακά.

Δείτε επίσης: Ο Erdogan προσκαλεί τον Musk να φτιάξει εργοστάσιο Tesla στην Τουρκία

Tesla

Οι παραπέμποντες και οι αγοραστές αποκτούν πιστώσεις όταν αναφέρουν νέους αγοραστές και όταν οι αγοραστές χρησιμοποιούν συνδέσμους παραπομπής. Οι πιστώσεις της Tesla μπορούν να εξαργυρωθούν για δωρεάν μίλια Supercharger, προϊόντα από το ηλεκτρονικό της κατάστημα και για συμμετοχή σε κλήρωση για το νέο Cybertruck.

Τους προηγούμενους μήνες, η Τesla έχει προσαρμόσει το σύστημα ανταμοιβών της, προσφέροντας ταυτόχρονα περισσότερες εκπτώσεις και προνόμια στους νέους αγοραστές. Επιπλέον, έχει αναδιαμορφώσει το πρόγραμμα παραπομπής, προσαρμόζοντας τον αριθμό των πιστώσεων που δίνονται στους καταναλωτές ανά παραπομπή.

Δείτε ακόμα: Η Tesla παρουσιάζει επίσημα το Powerwall 3

Η αυτοκινητοβιομηχανία έχει προσθέσει σταδιακά νέα βραβεία που μπορούν να αποκτηθούν μέσω ανταλλαγής πιστώσεων. Ένα αξιοσημείωτο συμβάν ήταν η πρόσκληση στην επερχόμενη εκδήλωση παρουσίασης του Cybertruck. Προηγουμένως αναφέραμε ότι η Tesla προσέθεσε ξεναγήσεις στο εργοστάσιό της ως βραβεία.

Model 3 Performance

Η Tesla πρόσθεσε πρόσφατα ένα νέο πρόγραμμα παραπομπών με την ονομασία “Model 3 Performance Sweepstakes“.

Η Tesla έχει ήδη προσφέρει κληρώσεις για το Cybertruck, με 500 μονάδες ανά συμμετοχή. Με την εισαγωγή του Model 3 Performance Sweepstakes, ο αριθμός των μονάδων ανά συμμετοχή αυξήθηκε στις 1.000. Επιπλέον, η Tesla αύξησε το κόστος πίστωσης για τις συμμετοχές στο Cybertruck.

Δείτε επίσης: Η Tesla αγγίζει το ορόσημο των 50.000 Supercharger σε λίγο περισσότερο από μια δεκαετία

Σε αντίθεση με τις κληρώσεις του Cybertruck, η Tesla έχει ορίσει μια ημερομηνία για τη διεξαγωγή της κλήρωσης του Model 3 – στις 6 Οκτωβρίου. Δεν είναι σαφές εάν θα υπάρξει ένα νέο Model 3 Highland, το οποίο δεν είναι ακόμη διαθέσιμο στις ΗΠΑ. Ωστόσο, με βάση την εικόνα, δεν φαίνεται να είναι αντίστοιχο με αυτό.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS