ΑρχικήUpdatesΤο YouTube προσθέτει νέες δυνατότητες AI στο Creator Music Studio

Το YouTube προσθέτει νέες δυνατότητες AI στο Creator Music Studio

Το YouTube επεκτείνει το Creator Music Studio του, που ανακοινώθηκε πέρυσι, με νέα χαρακτηριστικά AI, πέρα ​​από την εισαγωγή ενός εργαλείου AI για τη μεταγλώττιση. Αυτή τη στιγμή, οι δημιουργοί μπορούν να χρησιμοποιούν το Creator Music Studio για να αναζητήσουν τραγούδια, έναν συγκεκριμένο καλλιτέχνη ή ένα μουσικό είδος που θέλουν να χρησιμοποιήσουν σε ένα βίντεο. Τώρα, θα μπορούν να εκμεταλλευτούν εργαλεία AI για να διευκολύνουν την αναζήτηση μουσικής.

Δείτε επίσης: YouTube Music: Ενδέχεται να έρχεται στο HomePod

YouTube Creator Music Studio
Το YouTube προσθέτει νέες δυνατότητες AI στο Creator Music Studio

Δείτε επίσης: APT36 hackers: Χρησιμοποιούν ψεύτικα YouTube apps και μολύνουν συσκευές με το CapraRAT

Από τις αρχές του επόμενου έτους, το YouTube θα κυκλοφορήσει μια νέα λειτουργία που θα λειτουργεί σαν μουσικός θυρωρός πληκτρολογώντας απλώς μια περιγραφή του βίντεο. Για παράδειγμα, ο δημιουργός θα μπορούσε να πληκτρολογήσει πληροφορίες σχετικά με τη διάρκεια ή τον τύπο του τραγουδιού που αναζητά και το εργαλείο Creator Music Studio θα προτείνει το σωστό κομμάτι στη σωστή τιμή.

Επιπλέον, το YouTube θα εισαγάγει ένα εργαλείο μεταγλώττισης τεχνητής νοημοσύνης που ονομάζεται Aloud, το οποίο θα ενσωματωθεί στο YouTube Studio. Το εργαλείο χρειάζεται μόνο ένα κλικ για να αποκτήσει μια μεταγλώττιση που δημιουργείται από AI σε άλλη γλώσσα, την οποία ο δημιουργός μπορεί στη συνέχεια να ελέγξει πριν προσθέσει σε αυτό το βίντεό του. Αυτό το εργαλείο δοκιμάζεται με επιλεγμένους δημιουργούς τώρα και θα κυκλοφορήσει ευρύτερα το επόμενο έτος.

Η λειτουργία ανακοινώθηκε στο σημερινό live event του YouTube “Made on YouTube”, μαζί με άλλες λειτουργίες Τεχνητής Νοημοσύνης, συμπεριλαμβανομένου ενός εργαλείου γεννητικής Τεχνητής Νοημοσύνης για τα Shorts και άλλα εργαλεία, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας εφαρμογής creator.

Πηγή πληροφοριών: techcrunch.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS