ΑρχικήUpdatesCopilot: Ο all-in-one AI assistant έρχεται στα Windows 11 στις 26 Σεπτεμβρίου

Copilot: Ο all-in-one AI assistant έρχεται στα Windows 11 στις 26 Σεπτεμβρίου

Κατά τη διάρκεια του special event της Microsoft, ο Yusef Mehdi, επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ, παρουσίασε το νέο εγχείρημα της εταιρείας στον κλάδο της τεχνητής νοημοσύνης, γνωστό ως Copilot.

Windows Copilot

Η Microsoft είχε ανακοινώσει προηγουμένως το Microsoft 365 Copilot, έναν έξυπνο βοηθό για μια σειρά από εφαρμογές παραγωγικότητας όπως το Word και το Excel. Αυτό το Copilot, καθώς και τα άλλα μεμονωμένα Copilots που βρίσκονται στο σύστημα Windows και στο Edge, θα είναι όλα απλά γνωστά ως Copilot.

Τώρα, ένα πιο γενικό Copilot υπόσχεται να βοηθήσει τους χρήστες σχεδόν με οτιδήποτε άλλο. Αυτό το νέο ευέλικτο Copilot θα τεθεί σε λειτουργία στις 26 Σεπτεμβρίου σε όλες τις συσκευές που θα λάβουν την επόμενη ενημέρωση των Windows 11. Αυτό σημαίνει ότι το Copilot θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα είδη συσκευών – υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές και tablet.

Δείτε επίσης: GitHub Copilot Chat: Αποκτούν πρόσβαση και οι προγραμματιστές

Η Microsoft θέλει να ενσωματώσει το Copilot στα Windows με τρόπο που να χρησιμοποιείται εύκολα και “φυσικά”. Θα είναι μια αυτόνομη εφαρμογή, αλλά θα λειτουργεί και ως βοηθός σε μια ευρεία γκάμα άλλων εφαρμογών των Windows για να σας βοηθήσει με όλα τα είδη εργασιών. Αυτό περιλαμβάνει δημοφιλή προγράμματα όπως το Paint, το Snipping Tool, το Photos και άλλα, όπου μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε απευθείας στο πρόγραμμα για να ξεκινήσετε να το δουλεύετε αμέσως. Επιπλέον, θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τι πρέπει να κάνετε με το κείμενο, ενώ μπορεί να σας βοηθήσει να το αναθεωρήσετε ή να το συνοψίσετε.

Επιπλέον, μια πολύ ενδιαφέρουσα προσθήκη στις διαθέσιμες εφαρμογές της Microsoft, για την οποία μίλησε ο Mehdi, είναι το Windows Ink Anywhere. Αυτό το εργαλείο σας επιτρέπει να γράψετε ένα μαθηματικό πρόβλημα σε ένα πεδίο κειμένου ή να τραβήξετε μια φωτογραφία και θα σας βοηθήσει να το λύσετε. Πρόκειται για μια πραγματικά χρήσιμη λειτουργία που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας εργασία.

Δείτε επίσης: Microsoft: Θα αναλάβει την νομική ευθύνη αν μηνυθούν οι εμπορικοί χρήστες του Copilot AI

τεχνητή νοημοσύνη κίνδυνοι

Copilot και Bing, και τα δύο με ενσωματωμένο AI

Το Bing, η μηχανή αναζήτησης της Microsoft, που ενσωματώνει την τεχνολογία ChatGPT, θα συνεργαστεί με το Copilot για να προσφέρει βοήθεια σε διάφορες εργασίες, συμπεριλαμβανομένων των online αγορών. Μπορείτε να τραβήξετε μια φωτογραφία και τα δύο εργαλεία θα σας βοηθήσουν να βρείτε γρήγορα πού μπορείτε να το αγοράσετε. Το Bing Image Creator, το εργαλείο δημιουργίας εικόνων, αναβαθμίζεται στο μοντέλο DALL-E 3 και είναι προσβάσιμο για όλους με ένα δωρεάν λογαριασμό Microsoft. Επίσης, όταν κάνετε μια ερώτηση στο Bing (και πιθανώς στο Bing Chat), οι απαντήσεις θα είναι πιο εξατομικευμένες, βασισμένες στο ιστορικό συνομιλιών σας.

Η Microsoft αφιέρωσε αρκετό χρόνο στην παρουσίασή της για το Copilot. Αν είναι τόσο ισχυρό και χρήσιμο όσο υποστηρίζει η Microsoft, τότε μπορεί να γίνει το επόμενο πρότυπο για όλους τους βοηθούς τεχνητής νοημοσύνης.

Δείτε επίσης: Η εφαρμογή Windows Photos λαμβάνει μια σημαντική αναβάθμιση

Σε σύνδεση με την ανακοίνωση του Copilot, η Microsoft επεκτείνει την ομπρέλα των υπηρεσιών της στον κόσμο της τεχνητής νοημοσύνης, με σκοπό να καταστήσει τη χρήση των προϊόντων της πιο εύχρηστη και ευπροσάρμοστη. Το Copilot, που είναι προγραμματισμένο να λειτουργεί συνεχώς και να βοηθά σε διάφορες εφαρμογές και εργασίες, είναι ένα παράδειγμα αυτής της προσπάθειας. Οι πελάτες της Microsoft μπορούν να περιμένουν πιο εξατομικευμένες και πιο βοηθητικές λύσεις από ποτέ, χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη που προσφέρει το Copilot.

Πηγή: www.techradar.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS