ΑρχικήGamingΗ Ubisoft ανακοινώνει το The Division 3

Η Ubisoft ανακοινώνει το The Division 3

Η Ubisoft μόλις ανακοίνωσε μια νέα προσθήκη στη δημοφιλή σειρά στρατιωτικών διαδικτυακών looter shooters τρίτου προσώπου, το The Division. Πιθανότατα δεν προσέξατε ότι αποκαλύφθηκε το The Division 3, επειδή η Ubisoft έθαψε την είδηση μέσα σε ένα εταιρικό δελτίο τύπου που ανακοίνωσε έναν νέο εκτελεστικό παραγωγό για το “Division brand”, επιβεβαιώνοντας ότι η εταιρεία έχει μεγάλα σχέδια για τη σειρά.

Δείτε επίσης: Παίξτε το Tom Clancy’s The Division δωρεάν αυτό το Σαββατοκύριακο

Το πρώτο παιχνίδι της σειράς, το Tom Clancy’s The Division, κυκλοφόρησε το 2016 και αφηγήθηκε την ιστορία μιας βιολογικής τρομοκρατικής επίθεσης στη Νέα Υόρκη, η οποία διέδωσε έναν θανατηφόρο ιό μέσω χαρτονομισμάτων του δολαρίου. Αυτό το φρικτό γεγονός ενεργοποίησε μια μυστική ομάδα άρτια εκπαιδευμένων πρακτόρων, τους πράκτορες του Division, οι οποίοι άρπαξαν μερικά όπλα και άρχισαν να σκοτώνουν κάθε εγκληματία και ελαφρώς επικίνδυνο άτομο στην πόλη, ενώ παράλληλα λεηλατούσαν διαμερίσματα για τρόφιμα, ρούχα και σπάνια όπλα. Το 2019 κυκλοφόρησε το The Division 2, το οποίο συνέχισε την ιστορία, αλλά αυτή τη φορά οι πυροβολισμοί και οι λεηλασίες συνέβησαν στην Ουάσινγκτον. Από τότε, το franchise έχει ανακοινώσει δύο παιχνίδια αλλά κανένα από αυτά δεν έχει κυκλοφορήσει. Και τώρα η Ubisoft πήγε και το ξαναέκανε, αυτή τη φορά επιβεβαιώνοντας ότι δουλεύει πάνω σε ένα ακόμη project Division, ένα τρίτο μέρος του βασικού franchise.

Η είδηση αυτού του νέου Division 3 δεν ήρθε μέσω ενός φανταχτερού τρέιλερ CG ή κάποιου μεγάλου teaser σε μια συνέντευξη Τύπου. Αντιθέτως, ανακοινώθηκε αθόρυβα στις 21 Σεπτεμβρίου σε ένα μεγαλύτερο δελτίο τύπου που επικεντρώθηκε στον Julian Gerighty, τον νέο εκτελεστικό παραγωγό του franchise. Προηγουμένως ήταν αναπληρωτής δημιουργικός διευθυντής στο πρώτο παιχνίδι πριν γίνει ο επικεφαλής δημιουργικός διευθυντής στη συνέχεια. Και τώρα, σύμφωνα με τη Ubisoft, “βάζει στο στόχαστρο” το The Division 3 καθώς και μια “πληθώρα άλλων έργων που διαδραματίζονται στο σύμπαν του The Division”.

Δεν γνωρίζουμε πολλά για το The Division 3

Η Ubisoft λέει ότι η Gerighty δημιουργεί μια ομάδα για το The Division 3, το οποίο θα αναπτυχθεί και πάλι από την Massive Entertainment. Ο εκδότης επιβεβαίωσε επίσης ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει και το The Division 2. Πέρα από αυτό, δεν γνωρίζουμε πολλά περισσότερα για αυτό το μόλις ανακοινωμένο sequel. Και με βάση αυτά που λέει η Ubisoft εδώ, δεν είμαστε σίγουροι ότι υπάρχουν πολλά να ανακοινωθούν, καθώς ακούγεται ότι το project μόλις ξεκινάει την ανάπτυξη.

Πρόταση:Ubisoft: Επενδύει ακόμα περισσότερο στο Assassin’s Creed

“Μπορεί να έχουμε πάνω από 40 εκατομμύρια παίκτες”, δήλωσε ο Gerighty, “αλλά το The Division είναι ακόμα στα πρώτα του χρόνια ως franchise. Υπάρχουν τόσες πολλές απίστευτες ιστορίες να αφηγηθούμε, μέρη να εξερευνήσουμε και άνθρωποι να προστατεύσουμε. “

Ωστόσο, προτού ο Gerighty μπορέσει να ανέβει στο looter-shooter τρένο του Tom Clancy, πρέπει να τελειώσει τη δουλειά του σε ένα διαφορετικό έργο: Star Wars: Outlaws. Αυτή τη στιγμή είναι ο δημιουργικός διευθυντής πίσω από αυτή την επερχόμενη περιπέτεια Star Wars ανοιχτού κόσμου και δεν θα ξεκινήσει επίσημα τα καθήκοντά του ως παραγωγός του franchise The Division μέχρι να κυκλοφορήσει το παιχνίδι αυτό το 2024.

Ενώ το The Division 3 είναι πιθανότατα χρόνια μακριά σε αυτό το σημείο, γνωρίζουμε ότι υπάρχουν τουλάχιστον δύο άλλα παιχνίδια Division που θα κυκλοφορήσουν σύντομα.

Πρώτον, το The Division: Resurgence, ένα free-to-play mobile shooter που διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη. Η άλλη προσθήκη είναι το The Division: Heartland, ένα shooter τύπου extraction που διαδραματίζεται στη μέση των Ηνωμένων Πολιτειών και διαθέτει πιο αγροτικά περιβάλλοντα και στοιχεία επιβίωσης. Ίσως μια μέρα στο μέλλον η Ubisoft σταματήσει να ανακοινώνει παιχνίδια Division και να κυκλοφορήσει πραγματικά ένα. Θα το δούμε.

Διαβάστε επίσης: Η Microsoft παραχωρεί στην Ubisoft τα δικαιώματα μετάδοσης των παιχνιδιών της Activision Blizzard

πηγή πληροφοριών:kotaku.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS