ΑρχικήUpdatesLG Gram Fold: Πτυσσόμενος φορητός υπολογιστής με οθόνη αφής

LG Gram Fold: Πτυσσόμενος φορητός υπολογιστής με οθόνη αφής

Το LG Gram Fold είναι ένας φορητός υπολογιστής με δυνατότητα αναδίπλωσης και οθόνη αφής, προσφέροντας ευελιξία και λειτουργικότητα. Η τιμή του ανέρχεται στα 3.690 δολάρια (~3491€).

Η LG ανανεώνει την κατηγορία των αναδιπλούμενων υπολογιστών με το LG Gram Fold. Αυτή η νέα συσκευή, που λειτουργεί ως tablet ή φορητός υπολογιστής, φέρνει νέο αέρα στην αγορά. Μετά την προωθητική του τιμολόγηση, το Gram Fold θα είναι διαθέσιμο από 4,99 εκατομμύρια γουόν, περίπου 3.690 $ (~3491 ευρώ, 3.030 λίρες, 5.060 δολάρια Αυστραλίας). Αρχικά, η συσκευή θα κυκλοφορήσει μόνο στη Νότια Κορέα της LG.

Η LG αναφέρει, ότι ο φορητός υπολογιστής με οθόνη OLED ανάλυσης 2.560×1.920 μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους. Με την αναδίπλωση στη μέση, το πάνω μισό μετατρέπεται σε μία φορητή οθόνη υπολογιστή, περίπου 12 ίντσες, ενώ το κάτω μισό μπορεί να εμφανίσει ένα εικονικό πληκτρολόγιο ή να συνδεθεί με το πραγματικό πληκτρολόγιο που βρίσκεται στο εσωτερικό της συσκευής, προσομοιώντας την εμπειρία ενός συμβατικού φορητού υπολογιστή.

Δείτε περισσότερα: Η LG πουλάει τώρα αυτή την παράξενη τηλεόραση σε βαλίτσα

Όταν αναδιπλώνεται, μπορεί να λειτουργήσει ως ένα μεγάλο tablet 17 ιντσών ή μεγάλη οθόνη. Αντί για εικονικό πληκτρολόγιο, η LG υποστηρίζει τη χρήση ενός πληκτρολογίου Bluetooth. Επιπλέον, η οθόνη παρέχει υποστήριξη γραφίδας, όπως έχουν κάποια από τα καλύτερα tablet της αγοράς.

Ένα διαφημιστικό βίντεο του LG Gram Fold στην ιστοσελίδα της εταιρείας αναδεικνύει την απίστευτη φορητότητα αυτού του φορητού υπολογιστή. Με μόλις 2,76 λίβρες (1,25 κιλά) βάρος και πάχος μόλις 9,4 χιλιοστά (0,37 ίντσες) όταν είναι ανοιγμένος, αυτός ο υπολογιστής συνδυάζει ελαφρύ βάρος με λειτουργικότητα και απόδοση.

Η LG δεν είναι η πρώτη εταιρεία που παρουσιάζει φορητούς υπολογιστές με πτυσσόμενη οθόνη. Ο LG Gram Fold έρχεται λίγες εβδομάδες μετά τον αναδιπλούμενο υπολογιστή Spectre της HP, που ανακοινώθηκε νωρίτερα αυτόν τον μήνα. Αντίθετα από άλλους αναδιπλούμενους υπολογιστές, το Gram Fold λειτουργεί με επεξεργαστές Core 13ης γενιάς της Intel, το οποίο το τοποθετεί στο ίδιο επίπεδο με φορητούς υπολογιστές υψηλής τεχνολογίας.

LG Gram Fold

Βασικές προδιαγραφές

Οθόνη: Οθόνη OLED 17 ιντσών, ανάλυση 2.560×1.920

Επεξεργαστής: Intel Core i5-1335U 13ης γενιάς

RAM: 16 GB

Αποθηκευτικός χώρος: 512 GB

PPI: 188,2

Μπαταρία: Μπαταρία 72 Wh που υποστηρίζει φόρτιση 65 watt

Ήχος: Τρία στερεοφωνικά ηχεία

Συνδεσιμότητα: Bluetooth 5.1 και Wi-Fi 6E

Θύρες: Δύο θύρες USB-C

Πηγή: cnet.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS