ΑρχικήSecurityEufy: Νέο security πακέτο παρακολουθεί άτομα από πολλές κάμερες

Eufy: Νέο security πακέτο παρακολουθεί άτομα από πολλές κάμερες

Το νέο security πακέτο της Eufy παρακολουθεί άτομα από πολλαπλές κάμερες, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την προστασία που χρειάζεται κανείς.

Eufy security

Η νέα security σειρά της Eufy διαθέτει κάμερες με διπλούς φακούς, συνεχή εγγραφή 24/7 σε τοπικό αποθηκευτικό χώρο και δωρεάν δοκιμή μιας νέας δυνατότητας παρακολούθησης ατόμων μεταξύ των καμερών.

Η Anker, η μάρκα εξυπνων κατοικιών, αναβαθμίζει τη σειρά των καμερών της με την προσθήκη νέων μοντέλων. Ανάμεσά τους, ξεχωρίζει η κάμερα εξωτερικού χώρου με μπαταρία, SoloCam (199,99 $), η Floodlight Cam E340 (219,99 $), η Video Doorbell E340 (179,99 $) και η Indoor Cam S350.

Το κύριο hardware χαρακτηριστικό της νέας σειράς είναι οι διπλοί φακοί — μια ευρυγώνια κάμερα και έναν τηλεφακό για μεγέθυνση – που επιτρέπουν καλύτερη αναγνώριση προσώπων και πινακίδων κυκλοφορίας. Ωστόσο, υπάρχει και μια νέα εκπληκτική δυνατότητα: παρακολούθηση μεταξύ της κάμερας και της σύνδεσης βίντεο.

Δείτε ακόμη: Google Pixel 8: Φήμες για νέα αλλαγή στην κάμερα

“Αυτή η τεχνολογία έχει εισαχθεί στον τραπεζικό κλάδο και στη βιομηχανία των μεταφορών”, ανέφερε ο εκπρόσωπος της Eufy, Brett White, σε συνέντευξή του.

Κάθε κάμερα μπορεί να ανιχνεύει και να ακολουθεί την κίνηση – αυτό σημαίνει ότι τώρα μπορείτε να λάβετε ένα ενιαίο βίντεο που δείχνει όλα τα συμβάντα από κάθε κάμερα. Η νέα δυνατότητα παρακολούθησης συνεργάζεται με το Eufy’s HomeBase 3, έναν κόμβο για τις κάμερές του. Το HomeBase χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να αναγνωρίσει άτομα σε κάθε συνδεδεμένη κάμερα, να ενώσει όλα τα βίντεο και να στείλει μία ειδοποίηση και ένα ενιαίο βίντεο.

Το Eufy HomeBase 3 (149,99 $) προσφέρει δωρεάν έξυπνες ειδοποιήσεις με τεχνητή νοημοσύνη στις κάμερες, περιλαμβανομένης της αναγνώρισης προσώπου και της ανίχνευσης προσώπων, κατοικίδιων ζώων και οχημάτων. Το HomeBase 3 πλέον περιλαμβάνει σκληρό δίσκο 1 TB. Οι εγγραφές που αποθηκεύονται τοπικά είναι προσβάσιμες δωρεάν χωρίς συνδρομή, ενώ υπάρχει επίσης η δυνατότητα αποθήκευσης στο cloud επί πληρωμή.

Η τεχνητή νοημοσύνη και οι τοπικά αποθηκευμένες εγγραφές είναι χαρακτηριστικά που απευθύνονται σε καταναλωτές που είναι ευαισθητοποιημένοι στο θέμα της ιδιωτικότητας. Αυτό αφορά όχι μόνο αυτούς που επιθυμούν να αποφύγουν τη χρήση του cloud, αλλά και όσους επιδιώκουν την προστασία των δεδομένων τους. Παρακαλούμε να σημειώσετε ότι η εταιρεία Eufy της Anker εμπλέκεται σε ένα περιστατικό που αφορά την ιδιωτικότητα.

Η νέα δυνατότητα παρακολούθησης μεταξύ καμερών θα είναι διαθέσιμη ως μέρος μιας δωρεάν δοκιμαστικής έκδοσης (beta) κατά την κυκλοφορία, ενώ ο κ. White αναφέρει ότι μια τελική έκδοση της λειτουργίας θα κυκλοφορήσει στο τέταρτο τρίμηνο του 2023. Η τιμολόγηση της νέας λειτουργίας θα ανακοινωθεί αργότερα, ωστόσο φαίνεται ότι θα είναι μέρος μιας συνδρομής.

Οι παλαιότερες κάμερες που λειτουργούν με το Eufy HomeBase 3 θα αποκτήσουν επίσης τη δυνατότητα cross-tracking, χωρίς να χρειάζεται να αγοράσετε νέες κάμερες για να αποκτήσετε τη δυνατότητα. Σύμφωνα με τον κ. White, σχεδόν όλες οι security κάμερες Eufy, εκτός από ορισμένες ενσύρματες και φωτογραφικές κάμερες τοίχου, είναι πλήρως συμβατές με το HomeBase 3.

Δείτε ακόμη: Κάμερα ασφαλείας: Πως να επιλέξεις την καλύτερη βάσει αναγκών σου;

Ας ρίξουμε μια ματιά στις νέες κάμερες:

Eufy SoloCam S340 — $199.99 (~189€)

Η κάμερα εξωτερικού χώρου S340 είναι εξοπλισμένη με διπλό φακό και ενσωματωμένο ηλιακό πάνελ. Με ευρυγώνιο φακό ανάλυσης 3K και τηλεφακό 2Κ με υβριδικό ζουμ 8x, προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Επιπλέον, διαθέτει AI λειτουργίες και δυνατότητα παρακολούθησης και ζουμ σε ένα θέμα, με πανοραμική λήψη 360 μοιρών και κλίση 70 μοιρών. Με χαρακτηριστικά όπως έγχρωμη νυχτερινή όραση, αμφίδρομος ήχος, προβολέας 100 lumen και μπαταρία με διάρκεια ζωής 4 μήνες, η S340 αποτελεί την ιδανική επιλογή. Επιπλέον, διαθέτει 8 GB ενσωματωμένης αποθήκευσης και είναι συμβατή με το HomeBase 3.

Eufy Floodlight Cam E340 — $219.99 (~208€)

Η πρώτη κάμερα Eufy με δυνατότητα συνεχούς εγγραφής 24/7, η νέα κάμερα floodlight, παρέχει ενσωματωμένη υποδοχή micro-SD για τοπική αποθήκευση έως 128 GB. Αυτή η ενσύρματη κάμερα με δύο πάνελ φωτός προσφέρει φωτεινότητα 2.000 lumens, έχει σχεδιαστεί για κάθετη τοποθέτηση σε τοίχο, παρέχει κάλυψη 360 μοιρών και μπορεί να παρακολουθήσει ένα άτομο στο οπτικό του πεδίο. Λειτουργεί με διπλή ζώνη Wi-Fi 6, διαθέτει αμφίδρομο ήχο, ενσωματωμένο συναγερμό, χρονοδιαγράμματα φωτισμού και ρυθμιζόμενη φωτεινότητα.

Eufy Indoor Cam S350 — $129.99 (~123€)

Η νέα κάμερα εσωτερικού χώρου προσφέρει εντυπωσιακή ανάλυση 4K UHD, 8x οπτικό ζουμ και εκτεταμένη περιστροφή και κλίση 350 μοιρών. Μπορεί να προγραμματιστεί να περιπολεί σε συγκεκριμένα σημεία, ενώ η προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη εξασφαλίζει σταθερή παρακολούθηση του αντικειμένου. Επιπλέον, διαθέτει απορρυπαντικό κλείστρο και λειτουργεί με τροφοδοσία USB.

Δείτε ακόμη: Anker Eufy camera: Ανεβάζει data στο Cloud χωρίς εξουσιοδότηση

Eufy security

Eufy Video Doorbell E340 — $179.99 (~170€)

Ο διάδοχος του Eufy Dual Video Doorbell, το E340, διαθέτει δύο κάμερες. Μια κάμερα 2K με έγχρωμη νυχτερινή όραση για ανίχνευση προσώπου και μια δεύτερη κάμερα 1080p για ανίχνευση πακέτων. Το κουδούνι της πόρτας μπορεί να εγκατασταθεί είτε με ενσύρματο ρεύμα είτε να λειτουργεί με μπαταρία. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο 8 GB και μπορεί να χειριστεί έως και 60 ημέρες εγγραφών βάσει συμβάντων, προσβάσιμες τοπικά χωρίς συνδρομή.

Και οι τέσσερις κάμερες είναι διαθέσιμες από σήμερα στον ιστότοπο της Amazon και της Eufy.

Οι security κάμερες Eufy είναι συμβατές με το Amazon Alexa και το Google Home, αλλά μόνο η σειρά Eufy Cam 2 είναι συμβατή με το Apple Home. Σύμφωνα με τον κ. White, η εταιρεία έχει συζητήσει την πιθανή συμβατότητα με το πρότυπο Matter, το οποίο υποστηρίζει κάμερες σε έξυπνα σπίτια. Αν και αυτή είναι μια πιθανότητα που εξετάζουν, δεν υπάρχει επιβεβαιωμένη πληροφορία ακόμα.

Πηγή: theverge.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS