ΑρχικήGamingΟ πρόεδρος της Sony Interactive Entertainment, συνταξιοδοτείται

Ο πρόεδρος της Sony Interactive Entertainment, συνταξιοδοτείται

Η Sony ανακοίνωσε, ότι ο επικεφαλής του PlayStation, Jim Ryan, θα αποσυρθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, μετά από σχεδόν 30 χρόνια στην εταιρεία.

Sony Interactive Entertainment

Ο Jim Ryan, ο οποίος κατέχει τον επίσημο τίτλο του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Sony Interactive Entertainment, ανέλαβε την ευθύνη του τμήματος PlayStation τον Φεβρουάριο του 2019, μετά από την ηγεσία του στη Sony Computer Interactive Europe.

Σε μια δήλωση που ανακοινώνει την αποχώρησή του, ο Jim Ryan ανέφερε: “Είχα την ευκαιρία να ασκήσω μια εργασία που αγαπώ σε μια ιδιαίτερη εταιρεία, συνεργαζόμενος με εξαιρετικούς ανθρώπους. Ωστόσο, αντιμετωπίζω όλο και περισσότερες δυσκολίες να προσαρμοστώ στη ζωή στην Ευρώπη και να εργάζομαι στη Βόρεια Αμερική.

Θα αποχωρήσω έχοντας την τιμή να εργαστώ σε προϊόντα που έχουν αγγίξει εκατομμύρια ζωές σε όλο τον κόσμο. Το PlayStation θα παραμείνει πάντα μέρος της ζωής μου και αισθάνομαι πιο αισιόδοξος από ποτέ για το μέλλον της SIE. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον διευθύνοντα σύμβουλο της Sony, Kenichiro Yoshida, για τη μεγάλη του εμπιστοσύνη και για το γεγονός, ότι ήταν ένας απίστευτα ευαίσθητος και υποστηρικτικός ηγέτης.

Δείτε ακόμα: PlayStation 5 – Το πακέτο EA Sports FC 24 έρχεται στις 29 Σεπτεμβρίου

Ο πρόεδρος της Sony Group Corporation, Hiroki Totoki, που είναι επίσης και διευθύνων σύμβουλος και οικονομικός διευθυντής, θα αναλάβει τον ρόλο του προέδρου της Sony Interactive Entertainment τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους, υποστηρίζοντας τη μετάβαση του κ. Ryan. Στη συνέχεια, ο κ. Totoki θα είναι προσωρινός διευθύνων σύμβουλος της Sony Interactive Entertainment, παράλληλα με τον τρέχοντα ρόλο του στη Sony, από την 1η Απριλίου του επόμενου έτους.

Είμαι εξαιρετικά ευγνώμον στον Jim για όλες τις επιτυχίες του, γράφει ο Kenichiro Yoshida σε μια δήλωση που συνοδεύει την ανακοίνωση για τη συνταξιοδότηση του Jim Ryan. Ο σεβασμός μου για την απόφαση του Jim να ολοκληρώσει την μακρόχρονη καριέρα του στη Sony με κάνει να σκεφτώ σοβαρά την διαδοχή του, λαμβάνοντας υπόψη τη σημασία της επιχείρησης Game & Network Services.

Sony Interactive Entertainment

Έχουμε διεξάγει εκτενείς συζητήσεις και έχουμε καθορίσει τη νέα δομή διαχείρισης. Ο στόχος μας είναι να προωθήσουμε την περαιτέρω εξέλιξη και ανάπτυξη του Ομίλου Sony, ενισχύοντας επιπλέον την επιτυχία της Επιχείρησης Υπηρεσιών Παιχνιδιών και Δικτύων.

Πηγή: eurogamer.net

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS