ΑρχικήinetOutlook prompts: Διορθώνονται για να ανοίξουν τα κλειστά παράθυρα

Outlook prompts: Διορθώνονται για να ανοίξουν τα κλειστά παράθυρα

Η Microsoft έχει επιλύσει ένα γνωστό πρόβλημα που αντιμετώπισαν απροσδόκητα οι χρήστες του Outlook Desktop, καθώς παρατηρήθηκε η επανεμφάνιση παραθύρων που είχαν κλείσει προηγουμένως.

Δείτε επίσης: ZeroFont: Ξεγελά το Outlook ώστε να εμφανίζει ψεύτικες σαρώσεις AV
Outlook

Αυτό το πρόβλημα έχει αντιμετωπιστεί στην έκδοση 2309 Build 16827.20130. Για να εγκαταστήσετε αμέσως την ενημέρωση, επιλέξτε Αρχείο > Λογαριασμός Office > Επιλογές ενημέρωσης > Ενημέρωση τώρα“, αναφέρει η Microsoft σε μια ενημέρωση του αρχικού εγγράφου υποστήριξης του Αυγούστου, αναγνωρίζοντας το σφάλμα.

Αυτό το πρόβλημα μπορεί να προκύψει κατά τη χρήση συγκεκριμένων SKU για τη συνεχή λιανική πώληση του Office, όπως το Microsoft Office Professional Plus και το Office Home and Business, ιδιαίτερα από την έκδοση 2306 (Έκδοση 16529.20154) και μετά.

Στα επηρεαζόμενα συστήματα, οι χρήστες του Outlook για Microsoft 365 αντιμετώπισαν παράθυρα διαλόγου με μηνύματα όπως “Το Outlook έκλεισε ενώ είχατε ανοιχτά στοιχεία. Να ανοίξετε ξανά αυτά τα στοιχεία από την τελευταία περίοδο λειτουργίας;” Σε πολλές περιπτώσεις, όταν χρησιμοποιούνται οι συνεχείς εκδόσεις του Office, οι επιλογές του Outlook δεν παρουσιάζουν τη συγκεκριμένη επιλογή, γνωστή ως “Ρωτήστε με εάν θέλω να επαναφέρω προηγούμενα στοιχεία“. Αυτό το πρόβλημα καθιστά αδύνατη τη ρύθμιση των παραμέτρων από τους χρήστες μέσω της διεπαφής χρήστη.

Η προεπιλεγμένη επιλογή αυτόματης επαναφοράς των παραθύρων του Outlook, που είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή, έχει κυκλοφορήσει στους συνδρομητές του Microsoft 365 που χρησιμοποιούν το Outlook για Windows στην έκδοση Beta Channel 2006 (Build 13006.20002) τον Ιούνιο του 2020.

Είτε το Outlook έκλεισε λόγω σφάλματος, ενημέρωσης συστήματος ή όταν το κλείσατε οι ίδιοι, θα ερωτηθείτε τώρα εάν θέλετε να ανοίξετε ξανά τα παράθυρα που ήταν προηγουμένως ανοιχτά“, περιγράφει η Microsoft τη δυνατότητα σε μια επικοινωνία του Microsoft 365 Insider.

Επιλέγοντας το “Ναι” ως απάντηση στο προτρεπτικό μήνυμα, επανεμφανίζονται τα ανεξερεύνητα email, τα ανοιχτά παράθυρα αλληλογραφίας, οι προγραμματισμένες συνεδρίες και οι ανοιχτές συναντήσεις που υπήρχαν πριν το πρόγραμμα κλείσει με σφάλμα κατά την προηγούμενη περίοδο λειτουργίας.

Δείτε ακόμα: Πώς να συγχρονίσετε το ημερολόγιο του Outlook με το iPhone σας

Παρέχεται επίσης από την εταιρεία μια προσωρινή λύση για τους πελάτες που επηρεάζονται και δεν μπορούν να ενημερώσουν αμέσως τις εγκαταστάσεις του Outlook. Μία απλή λύση που μπορούν να χρησιμοποιήσουν είναι να απενεργοποιήσουν τα επαναφορικά μηνύματα παραθύρων και να ρυθμίσουν τις παραμέτρους του Outlook, ώστε να μην επαναλαμβάνονται τα προηγούμενα στοιχεία κάθε φορά που ανοίγει. Σε περιπτώσεις όπου η επιλογή για την απενεργοποίηση της προβληματικής δυνατότητας δεν υπάρχει στις επιλογές του Outlook, οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν ένα κλειδί μητρώου για να την απενεργοποιήσουν.

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι, λόγω της περιοδικής φύσης αυτής της δυνατότητας, η ρύθμιση αυτού του κλειδιού μπορεί να μην παρέχει μια μόνιμη λύση και μπορεί μόνο εν μέρει να αποτρέψει την επανεμφάνιση των απροσδόκητων μηνυμάτων.

Η λύση περιλαμβάνει μια διαδικασία βήμα προς βήμα που περιγράφεται ως εξής:

  • Ξεκινήστε τον Επεξεργαστή Μητρώου.
  • Δημιουργήστε ή επεξεργαστείτε την ακόλουθη τιμή μητρώου DWORD στην καθορισμένη θέση.
  • Δευτερεύον κλειδί: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\16.0\Outlook\Preferences
  • DWORD: Ανοίξτε ξανά την επιλογή των Windows Αξία: 1
  • Έξοδος από τον Επεξεργαστή Μητρώου.
  • Επανεκκινήστε το Outlook.

Επίσης, η ομάδα του Outlook έχει παρουσιάσει ενδιάμεσες λύσεις για την αντιμετώπιση προβλημάτων που προκύπτουν μετά την εγκατάσταση των ενημερώσεων ασφαλείας του Microsoft Office του Ιουλίου. Αυτά τα ζητήματα περιλάμβαναν τον αποκλεισμό ορισμένων υπερσυνδέσμων από το Outlook κατά το άνοιγμα και σημαντικές καθυστερήσεις κατά την αποθήκευση συνημμένων σε κοινόχρηστα δικτυακά αποθετήρια.

Δείτε επίσης: Το κλασικό Outlook app ενδέχεται να καταργηθεί τα επόμενα δύο χρόνια

Επιπλέον, η εταιρεία ανακοίνωσε μια λύση για ένα σφάλμα που προκάλεσε αργό ξεκίνημα και πάγωμα στο Outlook για τους χρήστες του Microsoft 365 τον Ιούνιο.

Είναι απαραίτητο να τονιστεί για ακόμα μία φορά η αφοσίωση της Microsoft στην παροχή γνήσιων και αδιάπτωτων ψηφιακών εμπειριών για τους χρήστες της. Η διαρκής βελτίωση και τακτική ενημέρωση των λογισμικών της επιβεβαιώνουν τις προσπάθειες της εταιρείας να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των χρηστών της, ενισχύοντας την αξιοπιστία και τη φήμη της σε παγκόσμιο επίπεδο. Η απόλυτη ικανοποίηση του χρήστη και η αποφυγή οποιασδήποτε διακοπής σε υπηρεσίες και λειτουργίες αποτελεί το ζητούμενο για την Microsoft. Με την επιτυχή διόρθωση της προτροπής επανεκκίνησης των κλειστών παραθύρων στο Outlook, η Microsoft αποδεικνύει για άλλη μια φορά τη δέσμευσή της στην υπέρτατη εξυπηρέτηση των χρηστών.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS