ΑρχικήGamingSony: Ανακοίνωσε νεό πακέτο για την κονσόλα Spider-Man 2 PS5

Sony: Ανακοίνωσε νεό πακέτο για την κονσόλα Spider-Man 2 PS5

Η Sony ανακοίνωσε ένα νέο πακέτο για την κονσόλα Marvel’s Spider-Man 2 PlayStation 5, στο πλαίσιο της επερχόμενης κυκλοφορίας του νέου παιχνιδιού.

Sony Spider-Man 2 PS 5

Μεταξύ των περιεχομένων περιλαμβάνεται η κορυφαία κονσόλα PS5 και ένα κουπόνι για να κατεβάσετε ένα αντίγραφο του παιχνιδιού Spider-Man 2. Το πακέτο αυτό θα κυκλοφορήσει μαζί με το παιχνίδι της Insomniac στις 20 Οκτωβρίου 2023.

Οι λεπτομέρειες για την τιμή καθώς και για τις προπαραγγελίες του πακέτου δεν είναι ακόμα διαθέσιμες.

Δείτε ακόμα: Οι ταινίες του Spider-Man έρχονται επιτέλους στο Disney Plus

Τον Σεπτέμβριο, η Sony παρουσίασε ένα ειδικό πακέτο για την κονσόλα PS5 με το Spider-Man 2.

Με τιμή $599,99 / ~572,99€, το πακέτο περιλαμβάνει την κορυφαία κονσόλα PS5, με προσαρμοσμένο σχέδιο καλύμματος και το αντίστοιχο ασύρματο χειριστήριο DualSense, καθώς και ένα ψηφιακό αντίγραφο του Spider-Man 2.

Τα καλύμματα κονσόλας Spider-Man 2 PS5 (64,99 $ / ~62€) διατίθενται για παραγγελία ξεχωριστά, όπως και το χειριστήριο ειδικής έκδοσης DualSense (79,99 $ / ~76,50€).

Η Sony κυκλοφόρησε το πιο πρόσφατο τρέιλερ του Spider-Man 2 τον περασμένο μήνα, προσφέροντας μια ματιά στο παιχνίδι ανοιχτού κόσμου και στο διευρυμένο σκηνικό της Νέας Υόρκης.

Με την αφήγηση του ανώτερου δημιουργικού διευθυντή της Insomniac, Bryan Intihar, το βίντεο παρουσιάζει νέες τοποθεσίες που οι παίκτες θα επισκεφτούν στο παιχνίδι, καθώς και νέες δυνατότητες διάσχισης της Νέας Υόρκης.

Δείτε ακόμα: 8BitDo: Νέα συσκευή σας επιτρέπει να παίζετε PS2 με το PS5 DualSense σας

Πέρα από το Manhattan που εμφανίζεται στο αρχικό παιχνίδι Spider-Man του Insomniac και στο spin-off του Miles Morales, η συνέχεια θα περιλαμβάνει επίσης το Queens και το Brooklyn, διπλασιάζοντας περίπου το μέγεθος του παγκόσμιου χάρτη.

Sony Spider-Man 2 PS 5

Την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε, ότι ο Jim Ryan, ο CEO της Sony Interactive Entertainment, θα αποσυρθεί τον Μάρτιο του 2024 μετά από 30 χρόνια στην ιαπωνική εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών.

Πηγή: videogameschronicle.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS