ΑρχικήUpdatesMicrosoft Outlook: Σύντομα θα βοηθάει στη σύνταξη email μέσω AI

Microsoft Outlook: Σύντομα θα βοηθάει στη σύνταξη email μέσω AI

Το AI (τεχνητή νοημοσύνη) σύντομα θα μπορεί να γράφει περισσότερα επαγγελματικά email στο Microsoft Outlook, καθώς η εταιρεία επεκτείνει την διάθεση εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης για εταιρικούς χρήστες.

Microsoft Outlook email AI

Το εργαλείο Microsoft 365 Copilot – «ο καθημερινός σας σύντροφος τεχνητής νοημοσύνης», όπως το τιμολογεί η εταιρεία – θα βοηθήσει τους χρήστες να γράφουν τα email τους για να «διατηρούν τις προτάσεις τους συνοπτικές και χωρίς σφάλματα». Το εργαλείο συνοψίζει επίσης μεγάλα νήματα email για γρήγορη σύνταξη προτεινόμενων απαντήσεων.

Δείτε ακόμη: Microsoft Outlook: Είναι πλέον δωρεάν για Mac χωρίς να απαιτείται συνδρομή

Οι συνδρομητές του Microsoft 365 Personal ή Family θα απολαμβάνουν πιο εξελιγμένη υποστήριξη τεχνητής νοημοσύνης μέσω του Microsoft Editor, ενός έξυπνου βοηθού γραφής. Η ενημέρωση θα περιλαμβάνει προτεινόμενες τροποποιήσεις για “σαφήνεια, συνοπτικότητα, κατανοητή γλώσσα και πολλά άλλα”, με σκοπό να βοηθήσει τους χρήστες να δημιουργήσουν πιο “κατανοητά και επαγγελματικά” email, όπως αναφέρεται σε μια ανάρτηση ιστολογίου από την εταιρεία τον Σεπτέμβριο.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το εργαλείο θα είναι διαθέσιμο στους περισσότερους επιχειρηματίες από την 1η Νοεμβρίου. Έχει ήδη υποβληθεί σε εκτεταμένες δοκιμές σε πελάτες, όπως η Visa, η General Motors, η KPMG και η Lumen Technologies.

Τον Μάρτιο, η Microsoft ανακοίνωσε τα σχέδιά της για την ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης στα δημοφιλέστερα εργαλεία παραγωγικότητας, όπως το Outlook, το PowerPoint, το Excel και το Word. Με αυτήν την πρωτοβουλία, υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο που εκατομμύρια άνθρωποι εργάζονται καθημερινά. Η προσθήκη του “copilot” που λειτουργεί με τεχνητή νοημοσύνη, θα βοηθήσει στην επεξεργασία, τη σύνοψη, τη δημιουργία και τη σύγκριση εγγράφων. Αυτή η λειτουργία βασίζεται στην ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιείται και στο ChatGPT.

Εκτός από τη σύνταξη email, οι χρήστες του Microsoft 365 θα μπορούν επίσης να οργανώνουν συναντήσεις και να δημιουργούν προτεινόμενα στοιχεία ενεργειών παρακολούθησης, να ζητούν τη δημιουργία συγκεκριμένων γραφημάτων στο Excel και να μετατρέπουν ένα έγγραφο του Word σε παρουσίαση PowerPoint σε λίγα δευτερόλεπτα.

Οι επιχειρηματίες θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν το Microsoft 365 Chat, που προηγουμένως ονομαζόταν Business Chat. Αυτή η λειτουργία του Microsoft 365 μπορεί να σκανάρει το διαδίκτυο και τα email των εργαζομένων, να παρακολουθεί τις συνεδρίες, τις συνομιλίες και τα αρχεία, προσφέροντας τη λειτουργία μιας εξατομικευμένης γραμματέα.

Δείτε ακόμη: Microsoft Outlook: Σταμάτησε να φιλτράρει τα ανεπιθύμητα emails!

Η επέκταση αυτή θα πραγματοποιηθεί σε λιγότερο από έναν χρόνο από την κυκλοφορία του ChatGPT, του εργαλείου συνομιλίας με τεχνητή νοημοσύνη του OpenAI. Αυτό το εργαλείο εντυπωσίασε πολλούς χρήστες με την ικανότητά του να δημιουργεί πρωτότυπα δοκίμια, ιστορίες και στίχους τραγουδιών απαντώντας στις ερωτήσεις τους. Αυτό το εργαλείο αναζωπύρωσε τον ανταγωνισμό μεταξύ των τεχνολογικών εταιρειών.

Microsoft Outlook email AI

Τα τελευταία μήνες, πολλές εταιρείες έχουν αναπτύξει χαρακτηριστικά που υποστηρίζουν ή είναι παρόμοια με την τεχνολογία. Για παράδειγμα, ο ανταγωνιστής της Microsoft, η Google, έχει επίσης ενσωματώσει την τεχνητή νοημοσύνη στα εργαλεία παραγωγικότητας της, όπως το Gmail, τα Φύλλα και τα Έγγραφα.

Πηγή: edition.cnn.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS