ΑρχικήGamingLike a Dragon: Πότε θα είναι διαθέσιμη η αγγλική μεταγλώττιση;

Like a Dragon: Πότε θα είναι διαθέσιμη η αγγλική μεταγλώττιση;

Η αγγλική μεταγλώττιση του Gaiden στο Like a Dragon θα είναι διαθέσιμη μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού, όπως αναφέρει ο ηθοποιός που υποδύεται τον Kiryu.

Like a Dragon αγγλική μεταγλώττιση

Ο Yong Yea, ο Άγγλος ηθοποιός που δανείζει τη φωνή του στον πρωταγωνιστή Kazuma Kiryu στο Like a Dragon: Gaiden, επιβεβαίωσε στο Twitter, ότι η αγγλική μεταγλώττιση δεν θα είναι διαθέσιμη κατά την κυκλοφορία του παιχνιδιού στις 9 Νοεμβρίου. Θα γίνει όμως διαθέσιμη μετά την κυκλοφορία μέσω μιας ενημέρωσης, χωρίς όμως να έχει αποκαλυφθεί ακόμη η ημερομηνία της ενημέρωσης.

Το θετικό είναι ότι, μάλλον αυτό δεν θα ισχύει για το Like a Dragon: Infinite Wealth, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Ιανουαρίου του επόμενου έτους. Σε επόμενο tweet, ο ηθοποιός ανέφερε, ότι ο αγγλικός ήχος στο παιχνίδι ελέγχεται από τη σελίδα Steam., προτείνοντας, εκτός από την αγγλική μεταγλώττιση, να υπάρχει και ιαπωνική.

Δείτε ακόμη: Opera GX: Προσθέτει Aria AI για να βελτιώσει την gaming εμπειρία

Η έλλειψη αγγλικής μετάφρασης είναι συνηθισμένη στο franchise Yakuza / Like a Dragon. Από το αρχικό παιχνίδι στο PS2, το πρώτο που είχε σωστή αγγλική μετάφραση ήταν το spin-off τίτλου Judgment το 2018. Το 2020, το Yakuza: Like a Dragon – που παρουσίασε νέο πρωταγωνιστή και μάχη με turn-based σύστημα – είχε επίσης αγγλική μετάφραση κατά την κυκλοφορία.

Ωστόσο, αυτή η ενημέρωση θα σηματοδοτήσει την πρώτη φορά που θα είναι διαθέσιμη μια αγγλική μεταγλώττιση μετά την κυκλοφορία. Πολλοί θαυμαστές της σειράς προτιμούν την ιαπωνική μεταγλώττιση για μια πιο αυθεντική εμπειρία, αλλά είναι πραγματικά λυπηρό για όσους προτιμούν την αγγλική μεταγλώττιση ή έχουν ανάγκη από αυτή τη δυνατότητα για να κατανοήσουν καλύτερα την αφήγηση.

Like a Dragon αγγλική μεταγλώττιση

Ας ευχηθούμε, λοιπόν, ότι αυτοί οι παίκτες δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πάρα πολύ για την αγγλική μετάφραση. Ειδικά το Like a Dragon: Gaiden αποτελεί ένα από τα πιο αναμενόμενα επερχόμενα παιχνίδια για τους πιστούς θαυμαστές της σειράς και της πολυετούς ιστορίας του Kiryu.

Πηγή: techradar.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS