ΑρχικήSecurityΗ ESA αναφέρει "Pirate Markets" στο χώρο των τυχερών παιχνιδιών

Η ESA αναφέρει “Pirate Markets” στο χώρο των τυχερών παιχνιδιών

Η Entertainment Software Association (ESA), η οποία εκπροσωπεί πολλές μεγάλες εταιρείες τυχερών παιχνιδιών, υπέβαλε μια επισκόπηση των περιβόητων “Pirate Markets” στο Γραφείο του Εμπορικού Αντιπροσώπου των ΗΠΑ (USTR).

ESA Pirate Markets τυχερών παιχνιδιών

Η ESA, η οποία εκπροσωπεί εταιρείες βιντεοπαιχνιδιών όπως η Activision Blizzard, η EA, η Epic Games, η Nintendo, η Sony, η Square Enix και η Ubisoft, εκφράζει την ελπίδα ότι θα ληφθούν υπόψη τα συμφέροντα των μελών της.

Cyberlockers, Linking και Torrent Sites

Δείτε περισσότερα: ΗΠΑ: Ποιοι παίζουν περισσότερο video games;

Στην επισκόπηση αναφέρονται διάφορες προβληματικές τοποθεσίες και υπηρεσίες, όπως το 1fichier.com, το knowncheats.me και το 1337x.to. Επιπλέον, επισημαίνονται ως αναδυόμενα προβλήματα πειρατείας οι υψηλά καταρτισμένοι χάκερ, οι ανασυσκευαστές και η κατάχρηση κρυπτονομισμάτων.

Επιπλέον, υπάρχουν ιστότοποι σύνδεσης που επωφελούνται από το χαμηλό ποσοστό συμμόρφωσης των cyberlockers, όπως το Megaup. Αυτοί οι ιστότοποι αξιοποιούν την προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών και την αύξηση των διαφημιστικών εσόδων, χάρη στην ανθεκτικότητα των συνδέσμων του Megaup.

Επιπλέον, αναφέρονται ιστότοποι torrent, όπως το 1337x.to. Οι εταιρείες παιχνιδιών εκφράζουν ανησυχία για τη μη ελεγχόμενη διανομή πειρατικού περιεχομένου.

Συνεχίζοντας, η ESA αναφέρει ιστότοπους που προωθούν απάτες και σχετικές πληροφορίες, όπως το mpgh.net και το unknowncheats.me. Αυτοί οι ιστότοποι παρέχουν αντίγραφα και εκμάθηση για πολλούς τίτλους παιχνιδιών και λειτουργούν με διαφημίσεις για να δημιουργήσουν έσοδα.

Τέλος, η ESA αναφέρει μη εξουσιοδοτημένες αγορές, όπως το playauctions.com και το G2G.com, όπου πωλούνται αντικείμενα εντός του παιχνιδιού, όπως skins και εικονικό νόμισμα παιχνιδιού.

Η επισκόπηση της ESA αποτελεί ένα αναφορικό υλικό για την ετήσια ανασκόπηση του USTR σχετικά με τις αγορές πειρατείας και επηρεάζει την παγκόσμια αντζέντα της κυβέρνησης για την επιβολή των πνευματικών δικαιωμάτων στο μέλλον.

Ομάδες Σκηνών, Crackers και Repackers

Οι απειλές που συνδέονται με την πειρατεία στον χώρο των τυχερών παιχνιδιών περιλαμβάνουν τις ακόλουθες βασικές κατηγορίες:

Ομάδες απελευθέρωσης σκηνής: Αυτές οι ομάδες διευκολύνουν τη διάδοση πειρατικών παιχνιδιών, παρακάμπτοντας τα μέτρα προστασίας που έχουν τεθεί. Έτσι, επιτρέπουν στους παράνομους χρήστες να έχουν πιο εύκολη πρόσβαση σε αυτές τις πειρατικές λήψεις, καθιστώντας τις πιο προσιτές για το ευρύ κοινό.

Χακερς και αντιγραφείς: Οι “χακερς” είναι άτομα που αρθρώνουν τους περιορισμούς προστασίας DRM από τα παιχνίδια, ενώ οι “αντιγραφείς” δημιουργούν εκδόσεις πειρατικών παιχνιδιών που είναι ευκολότερο να διανεμηθούν.

Κρυπτονομίσματα και Κακόβουλο λογισμικό (Malware)

Συχνά, οι παράνομες αγορές γίνονται με πληρωμή σε κρυπτονομίσματα, τα οποία είναι δυσκολότερο να ανιχνευθούν. Επιπλέον, το κακόβουλο λογισμικό χρησιμοποιείται για την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων, ενώ το adware παραμένει ένα πρόβλημα.

Η Entertainment Software Association (ESA) ελπίζει, ότι η αναγνώριση αυτών των απειλών θα ενθαρρύνει τις αρχές επιβολής του νόμου, τους υπεύθυνους πολιτικής και τις ξένες κυβερνήσεις να αναλάβουν δράση για την αντιμετώπισή τους.

Δείτε περισσότερα: Το Netflix στρέφει το βλέμμα του στα video games, καθώς επιβραδύνεται η ανάπτυξη του streaming

Πηγή: torrentfreak.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS