ΑρχικήReviewsDJI: Η baby Steadicam Osmo Pocket 3 περιλαμβάνει αμέτρητες αναβαθμίσεις

DJI: Η baby Steadicam Osmo Pocket 3 περιλαμβάνει αμέτρητες αναβαθμίσεις

Η DJI είχε δημιουργήσει το Osmo Pocket, μια μικροσκοπική κάμερα για vlogging. Τώρα φέρνει τη steadicam Osmo Pocket 3 με αμέτρητες αναβαθμίσεις.

Η baby Steadicam Osmo Pocket 3 περιλαμβάνει αμέτρητες αναβαθμίσεις

Η προσοχή στη λεπτομέρεια ήταν εμφανής και ο διάδοχός του προσέθεσε μερικές βασικές βελτιώσεις.

Παρόλο που η DJI baby steadicam κοστίζει τώρα 519$ (~492€)- μια τεράστια αύξηση σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα της – διαθέτει σημαντικές βελτιώσεις. Έχει μεγαλύτερο αισθητήρα, μεγαλύτερη οθόνη αφής, ταχύτερη αυτόματη εστίαση, γρηγορότερη φόρτιση, μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, ενσωματωμένο ασύρματο, ενσωματωμένο joystick, τρίτο μικρόφωνο και μια έξυπνη περιστρεφόμενη οθόνη που αλλάζει αυτόματα την αναλογία διαστάσεων λήψης, κάνοντας κλικ σε κατακόρυφη ή οριζόντια κατεύθυνση.

Δείτε περισσότερα: Blackmagic Design: Ανακοινώνει τη νέα Full-Frame Cinema Camera 6K

Ο αισθητήρας αυτός είναι ένας CMOS αισθητήρας μεγέθους μίας ίντσας, ο οποίος έχει σχεδόν τριπλάσιο μέγεθος από τον αισθητήρα 1/1,7 ιντσών στο Pocket 2 και σχεδόν τετραπλάσιο μέγεθος από τον αρχικό τσιπ 1/2,3 ιντσών. Αυτός ο αισθητήρας επιτρέπει την καταγραφή αργής κίνησης έως και 4K/120, καθώς επίσης και 1080p στα 240 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Επιπλέον, διαθέτει συνεχές αυτόματο focus “full-pixel“, που σημαίνει ότι κάθε pixel μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως “focusing pixel”.

Η οθόνη είναι 4,7 φορές μεγαλύτερη από την προηγούμενη. Πρόκειται για μια OLED οθόνη δύο ιντσών που μπορεί να απεικονίσει το πλήρες φάσμα χρωμάτων P3. Η οθόνη είναι καθαρή, με ευκρίνεια, πολύχρωμη και αρκετά μεγάλη για να επιτρέπει την εύκολη πλοήγηση. Με μέγιστη φωτεινότητα 700 nits, είναι αρκετά φωτεινή και για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

Με το Pocket 3, η απομακρυσμένη παρακολούθηση δεν απαιτεί ούτε joystick ούτε αντάπτορα. Αυτή η νέα έκδοση ενσωματώνει ένα μεγαλύτερο joystick και Wi-Fi απευθείας στο Pocket 3, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για ασύρματο μικρόφωνο με κλιπ από την DJI.

Επίσης διαθέτει ευρυγώνιο φακό 49$ (~46€)που κουμπώνει μαγνητικά. Το βασικό κιτ 519$ (~492€) έρχεται με μια βασική επέκταση που προσθέτει ένα νήμα στήριξης τριπόδου 1/4 ιντσών και ανακατευθύνει τη θύρα φόρτισης USB-C. Υπάρχει μεγαλύτερη λαβή μπαταρίας 69$ (~65€) που επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 70% και προσθέτει την ίδια βάση 1/4 ίντσας στο κάτω μέρος.

Δείτε περισσότερα: Analogue: Ένα εξαιρετικά limited Pocket που λάμπει στο σκοτάδι

Το κιτ Creator Combo 669$ (~634€) συνοδεύεται από όλα αυτά, καθώς επίσης από το ασύρματο μικρόφωνο, το windscreen και το μαγνητικό κλιπ, καθώς και ένα εξάρτημα για μίνι τρίποδο. Υπάρχει επίσης ένα κιτ μαγνητικού φίλτρου ND για 59$ (~56€) και ένα φίλτρο μαύρης ομίχλης για 49$ (~46€).

Η baby Steadicam Osmo Pocket 3 περιλαμβάνει αμέτρητες αναβαθμίσεις

Όσον αφορά τη διάρκεια της μπαταρίας, ο χρόνος αναπαραγωγής βίντεο 1080p24 έχει αυξηθεί σε 166 λεπτά, σε σύγκριση με τα 140 λεπτά που προσφέρει το Pocket 2. Σύμφωνα με την DJI, με μία φόρτιση μπορείτε να έχετε δύο ώρες βίντεο 4Κ/60. Επιπλέον, η ταχύτητα φόρτισης βελτιώθηκε, καθώς απαιτεί μόλις 16 λεπτά για να φτάσει στο 80% και 32 λεπτά για πλήρη φόρτιση, εφόσον χρησιμοποιείτε έναν αντάπτορα PD 65 W.

Πηγή: theverge.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS