ΑρχικήsecuritySamsung: Νέα Λειτουργία "Προσωρινό Cloud Backup" για Galaxy Συσκευές με One UI...

Samsung: Νέα Λειτουργία “Προσωρινό Cloud Backup” για Galaxy Συσκευές με One UI 6

Η Samsung λανσάρει τη λειτουργία “Προσωρινό Cloud Backup” για τα smartphone και tablet Samsung Galaxy που λειτουργούν με το One UI 6.

Samsung Cloud Backup One UI 6

Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας και να μεταφέρουν απεριόριστο αριθμό φωτογραφιών, βίντεο και άλλων δεδομένων για έως και 30 ημέρες – και όλα αυτά δωρεάν.

Η παροχή στους πελάτες ενός δωρεάν χώρου αποθήκευσης των δεδομένων τους κατά την ανάγκη επαναφοράς ή μεταφοράς, θα διευκολύνει τη διαδικασία και θα μειώσει το άγχος του “Μήπως ξέχασα να μεταφέρω κάτι;”. Αυτό το μέτρο τοποθετεί τη Samsung σε ένα ισάξιο επίπεδο με την Apple, η οποία παρέχει επίσης προσωρινό χώρο αποθήκευσης iCloud με τα νέα iPhone και iPad, προσφέροντας στους χρήστες 21 ημέρες για τη μεταφορά δεδομένων, με δυνατότητα επέκτασης.

Δείτε ακόμη: Samsung Galaxy S23: Χακαρίστηκε δύο φορές από την πρώτη μέρα του Pwn2Own Toronto

Η λειτουργία της Samsung “Προσωρινό Cloud Backup” για συσκευές με One UI 6 επιτρέπει στους χρήστες να ανακτήσουν τα δεδομένα τους όταν το επιθυμούν, αντί να το κάνουν κατά την αρχική ρύθμιση του νέου τηλεφώνου τους μέσω του Οδηγού Ρύθμισης της Samsung. Αυτή η λειτουργία προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία και βοηθά στην επαναφορά των δεδομένων τους με ευκολία και άνεση.

Αν και οι χρήστες μπορούν να ανεβάσουν όσα αρχεία επιθυμούν στο Samsung Cloud μέσω του προσωπικού τους λογαριασμού Samsung, υπάρχει ένα ανώτατο όριο μεγέθους αρχείου των 100 GB. Το ξεπέρασμα του συγκεκριμένου ορίου είναι μη εφικτό. Για την αποκατάσταση και μεταφορά των δεδομένων, οι χρήστες πρέπει να χρησιμοποιήσουν αποκλειστικά το Wi-Fi εντός 30 ημερών. Μετά από τη λήξη αυτού του χρονικού ορίου, η Samsung θα διαγράψει όλα τα δεδομένα. Παρόλα αυτά θα στείλει προειδοποίηση μερικές ημέρες πριν.

Η Samsung αναφέρει ότι η προσωρινή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο Cloud θα αποτελεί επίσης μέρος της λειτουργίας, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των δεδομένων των χρηστών. Η λειτουργία Maintenance είναι μια λειτουργία προστασίας της ιδιωτικότητας που εισήχθη πέρυσι και επιτρέπει στους χρήστες να αποκλείουν την πρόσβαση στα δεδομένα τους κατά τη διάρκεια επισκευής της συσκευής τους.

Οι ειδήσεις έρχονται μετά την υπογραφή νόμου από την Καλιφόρνια, μια από τις μεγαλύτερες οικονομίες στον κόσμο. Την Τετάρτη, η Apple ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στον Λευκό Οίκο, ότι καθιστά όλα τα απαραίτητα υλικά και πληροφορίες για την επισκευή των συσκευών της προσβάσιμα σε ολόκληρη τη χώρα, και όχι μόνο στην Καλιφόρνια.

Samsung Cloud Backup One UI 6

Την περασμένη εβδομάδα, η Samsung αποκάλυψε ότι 35 καταστήματα Batteries Plus θα προστεθούν ως Εξουσιοδοτημένα Κέντρα Service της Samsung. Με αυτό τον τρόπο, παρέχουν στους πελάτες περισσότερες επιλογές για επισκευές εντός της εγγύησης των τηλεφώνων Galaxy. Η επιλογή των καταστημάτων έγινε προσεκτικά, προκειμένου να καλύψουν περιοχές που δεν εξυπηρετούνταν από τα ήδη υπάρχοντα περίπου 2.000 κέντρα εξυπηρέτησης της Samsung.

Σχετικό άρθρο: Windows 11: Αποκτούν επανασχεδιασμένο Settings homepage και νέο backup app

Πηγή: theverge.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS