ΑρχικήinetΤο Google AI Ενισχύει το "Search Bar" και το Lens

Το Google AI Ενισχύει το “Search Bar” και το Lens

Το Google AI ενισχύει τη θέση της ως πρωτοπόρος μηχανή αναζήτησης με σημαντικές βελτιώσεις στο “Search Bar” και στο Lens, επικεντρώνοντας στον τομέα των ΕΤΜΜ.

Google AI Search Bar Lens

Είναι γνωστό ότι φοιτητές και επαγγελματίες χρησιμοποιούν συχνά μηχανές αναζήτησης για να λύσουν προβλήματα. Η Google αντιλαμβάνεται αυτή την ανάγκη και προσφέρει βελτιωμένες δυνατότητες στην Αναζήτηση και στο Lens.

Δείτε περισσότερα: Google AI Duet: Θα δημιουργεί αμήχανα email και εικόνες για εσάς

Στο πλαίσιο αυτών των αναβαθμίσεων, η Google επιτρέπει στους χρήστες να αντιμετωπίζουν μεγαλύτερη άνεση και κατανόηση στα μαθηματικά και τη φυσική. Αν αντιμετωπίζετε δυσκολία στα μαθηματικά, απλώς πληκτρολογήστε την εξίσωσή σας στo Search Bar (γραμμή αναζήτησης) ή χρησιμοποιήστε το Lens για αναλυτικές επεξηγήσεις βήμα προς βήμα.

Αυτή η δυνατότητα δεν περιορίζεται μόνο σε εξισώσεις, αλλά καλύπτει επίσης προβλήματα, ιδίως στις έννοιες των λέξεων της φυσικής του γυμνασίου. Μπορείτε να αποκρυπτογραφήσετε ακόμη και πολύπλοκες έννοιες και να βρείτε τις σωστές λύσεις για τα προβλήματά σας με μεγαλύτερη ευκολία.

Επιπλέον, το Lens μπορεί πλέον να ερμηνεύει τόσο οπτικά όσο και κείμενα στοιχεία σε προβλήματα γεωμετρίας, προσφέροντας λεπτομερείς οδηγίες βήμα προς βήμα για την επίλυσή τους.

Η Google προσφέρει νέες δυνατότητες στην Αναζήτηση και το Lens για την εξερεύνηση θεμάτων. Τώρα οι χρήστες μπορούν να εξερευνήσουν περισσότερα από 1.000 θέματα σε βιολογία, χημεία, φυσική και αστρονομία, χρησιμοποιώντας διαδραστικά 3D μοντέλα. Αυτή η νέα δυνατότητα επιτρέπει στους χρήστες να οπτικοποιήσουν τις έννοιες και να κατανοήσουν καλύτερα τα πολύπλοκα θέματα.

Η τεχνολογία που βρίσκεται πίσω από αυτές τις δυνατότητες αντανακλά την προσπάθεια της Google να βελτιώσει την τεχνητή νοημοσύνη. Ένα ενδιαφέρον παράδειγμα είναι το Google Bard, που συνδυάζει το LaMDA με το PaLM για να επεκτείνει τις δυνατότητές του σε αριθμητική, ανάλυση κώδικα και λογική συλλογιστική. Αυτό αποδεικνύει τη συνεχή εξέλιξη αυτής της τεχνολογίας στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης.

Google AI Search Bar Lens

Παρόλο που η τεχνολογία προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, είναι σημαντικό να την χρησιμοποιούμε ως ένα συμπληρωματικό εργαλείο για την εκμάθηση και την επίλυση προβλημάτων. Οι παραπάνω εξελίξεις καθιστούν τη Google έναν ακόμα αξιόπιστο σύμμαχο στην επίλυση προβλημάτων, με στόχο την αύξηση της κατανόησης και της ευκολίας χρήσης του εργαλείου.

Διαβάστε σχετικά: Google Lens: Αναβάθμιση φέρνει εντοπισμό δερματικών παθήσεων

Πηγή: androidpolice.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS