ΑρχικήUpdatesΗ Microsoft θα καταργήσει σύντομα το app «Movies & TV» από τα...

Η Microsoft θα καταργήσει σύντομα το app «Movies & TV» από τα Windows 11

Από το επόμενο έτος, η εφαρμογή «Movies & TV» δεν θα εγκαθίσταται προεπιλεγμένα στα Windows 11.

Τα απολύτως απαραίτητα:

Δείτε επίσης: Windows 11 2023 – Νέες δυνατότητες στη νέα ενημέρωση

Φαίνεται ότι η Microsoft πραγματοποιεί αλλαγές στις προ εγκατεστημένες εφαρμογές των Windows 11 με την πιο πρόσφατη έκδοσή του, την έκδοση 25987, που είναι διαθέσιμη για τους Windows Insiders στο Canary Channel. Στην προεπισκόπηση αντικρίζεται μία, που ίσως και είναι η σημαντικότερη από τις αλλαγές σε αυτή την έκδοση και αφορά την εφαρμογή Movies & TV.

Σε αυτή την ενημέρωση, η Microsoft αφαιρεί την εφαρμογή Movies & TV από τις προ εγκατεστημένες  εφαρμογή από τα Windows 11. Αυτό σημαίνει ότι όταν δημιουργείτε έναν νέο υπολογιστή με Windows 11 το 2024, η εφαρμογή Movies & TV δεν θα προεγκαθίσταται πλέον. Αντί αυτού, οι χρήστες θα πρέπει να την κατεβάσουν από το Microsoft Store εάν θέλουν πρόσβαση στις ταινίες και τις τηλεοπτικές εκπομπές που έχουν αγοράσει.

Η Microsoft έχει διευκρινίσει ότι η εφαρμογή θα παραμείνει εγκατεστημένη για τους χρήστες που αναβαθμίζουν στην επόμενη έκδοση, εξασφαλίζοντας ότι οι υπάρχοντες χρήστες θα μπορούν να τη χρησιμοποιούν και μετά την επόμενη ενημέρωση, που αναμένεται περίπου το 2024. Η υπηρεσία Movies & TV θα παραμείνει ενεργή, και οι χρήστες θα μπορούν ακόμα να αγοράζουν νέες ταινίες και εκπομπές μέσω του Microsoft Store.

Δείτε ακόμα: Microsoft: Κυκλοφορεί το Copilot AI για επιχειρήσεις

Επιπρόσθετες αλλαγές στην τρέχουσα έκδοση του Canary Channel περιλαμβάνουν μια ενημέρωση, που τώρα θα επιτρέπει την εγκατάσταση ενός Wi-Fi driver αν δεν υπάρχει ήδη. Απόλυτα χρήσιμο και απαραίτητο για τους system builders, καθώς τα Windows 11 απαιτούν σύνδεση στο διαδίκτυο για να προχωρήσετε στη διαδικασία εγκατάστασης, και μια βασική εικόνα των Windows 11 δεν περιλαμβάνει πάντοτε έναν βασικό driver για το διαδίκτυο.

Πηγή: windowscentral.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS