ΑρχικήgamingΤο "Stray" έρχεται στο macOS στις 5 Δεκεμβρίου!

Το “Stray” έρχεται στο macOS στις 5 Δεκεμβρίου!

Η ιστορία μιας χαμένης γατούλας σε μια cyberpunk πόλη θα είναι διαθέσιμη μέσω του Mac App Store και του Steam.

Το παιχνίδι “Stray” θα κυκλοφορήσει για macOS στις 5 Δεκεμβρίου μέσω του Mac App Store και του Steam. Για να παίξετε όμως, χρειάζεστε ένα αρκετά πρόσφατο λειτουργικό σύστημα.

macOS

Πέρασε αρκετός καιρός, αλλά η Annapurna Interactive ανακοίνωσε πότε οι κάτοχοι Mac θα μπορούν να απολαύσουν έναν από τους πιο αγαπημένους τίτλους των τελευταίων ετών. Το “Stray” θα είναι συμβατό με Mac που χρησιμοποιούν το Apple Silicon chipset. Αν χρησιμοποιείτε μια συσκευή με Intel chipset, δυστυχώς δεν θα μπορείτε να παίξετε, εκτός αν το δοκιμάσετε σε μια υπηρεσία cloud ή σε μια άλλη πλατφόρμα.

Διαβάστε ακόμη: macOS Sonoma: Κυκλοφορεί αυτήν την εβδομάδα με νέες δυνατότητες

Το Stray κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο PC και το PlayStation τον Ιούλιο του 2022 και έφτασε στο Xbox τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς. Αυτό το παιχνίδι αποτελεί ένα από τα αγαπημένα του Engadget για το περασμένο έτος και είναι ευχάριστο να γνωρίζουμε ότι περισσότεροι άνθρωποι θα έχουν σύντομα την ευκαιρία να απολαύσουν αυτή την απολαυστική cyberpunk περιπέτεια στο Mac πριν ακόμα γίνει ταινία.

Η Apple έχει δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα παιχνίδια, με αξιόλογους εκδότες να φέρνουν τους τίτλους τους στο Mac (ακόμα και στο iPhone). Το Resident Evil Village κυκλοφόρησε για το iPhone 15 Pro και ορισμένα μοντέλα του iPad την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ τα Assassin’s Creed Mirage, Death Stranding και το remake του Resident Evil 4 αναμένεται να φτάσει στο σύστημα της Apple τους επόμενους μήνες.

Πηγή: engadget.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS