ΑρχικήUpdatesiOS 17.2: Δείτε τις νέες 10 λειτουργίες που προσφέρει στο iPhone

iOS 17.2: Δείτε τις νέες 10 λειτουργίες που προσφέρει στο iPhone

Η Apple έχει κυκλοφορήσει την πρώτη beta του iOS 17.2 προς τους προγραμματιστές και τους beta δοκιμαστές εδώ και περίπου δύο εβδομάδες.

iOS 17.2 λειτουργίες iPhone

Η ενημέρωση του λογισμικού περιλαμβάνει πολλές νέες δυνατότητες και αλλαγές για τα iPhone. Παρακάτω, έχουμε επισημάνει 10 από αυτές τις νέες δυνατότητες καθώς και τις αλλαγές που προσφέρει.

Journal App

iOS 17.2 λειτουργίες iPhone

Η νέα εφαρμογή Journal της Apple επιτρέπει στους χρήστες του iPhone να αναπολήσουν την ημέρα τους και τις αναμνήσεις τους με κείμενο, φωτογραφίες, μουσική, ηχογραφήσεις και πολλά άλλα. Αυτή η εφαρμογή προσφέρει εξατομικευμένες προτάσεις βασιζόμενες στην πρόσφατη δραστηριότητα της συσκευής σας.

Επιλογή μετάφρασης για Action Button

iOS 17.2 λειτουργίες iPhone

Τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max διαθέτουν ένα Action Button που αντικαθιστά τον παραδοσιακό διακόπτη σίγασης των προηγούμενων μοντέλων iPhone.Το κουμπί είναι ρυθμισμένο από προεπιλογή, να εναλλάσσει μεταξύ των λειτουργιών Ring και Silent, αλλά μπορεί επίσης να προσαρμοστεί για γρήγορη πρόσβαση σε άλλες λειτουργίες, όπως η κάμερα, ο φακός, οι φωνητικές σημειώσεις και άλλα.

Δείτε ακόμη: Tesla: Ανακαλεί περισσότερα από 54.000 Model X για ενημέρωση λογισμικού

Νέα Widgets

iOS 17.2 λειτουργίες iPhone

Υπάρχουν νέες επιλογές γραφικού στοιχείου στην Αρχική οθόνη και την Οθόνη κλειδώματος για τις εφαρμογές “Καιρός” και “Ρολόι” στο iOS 17.2. Οι νέες επιλογές καιρού περιλαμβάνουν την Ημερήσια Πρόβλεψη και την Ανατολή και Δύση του ηλίου, ενώ η εφαρμογή Ρολόι παρέχει πλέον ένα γραφικό στοιχείο ψηφιακού ρολογιού.

Apple Music: Συνεργαζόμενες λίστες αναπαραγωγής

iOS 17.2 λειτουργίες iPhone

Μια νέα λειτουργία συνεργαζόμενων λιστών αναπαραγωγής προστέθηκε στο Apple Music, παρέχοντας τη δυνατότητα σε πολλαπλά άτομα να συνεισφέρουν, να αναδιατάσσουν και να αφαιρούν τραγούδια από μια κοινόχρηστη λίστα αναπαραγωγής.

Apple Music: Λίστα αγαπημένων τραγουδιών

iOS 17.2 λειτουργίες iPhone

Στην εφαρμογή Apple Music στο iOS 17.1 και νεότερες εκδόσεις, μπορείτε να κάνετε favorite τα τραγούδια που σας αρέσουν, πατώντας το εικονίδιο με το αστέρι.

Apple Music: Φίλτρο εστίασης ιστορικού ακρόασης

iOS 17.2 λειτουργίες iPhone

Έχετε κουραστεί από το γεγονός ότι τα παιδιά σας ή άλλοι άνθρωποι αλλοιώνουν τις προτάσεις σας στο Apple Music ενώ δανείζονται το iPhone σας για να ακούσουν μουσική; Η νέα έκδοση του iOS 17.2 περιλαμβάνει ένα φίλτρο εστίασης για το ιστορικό ακρόασης της Apple Music, το οποίο αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα. Όταν ενεργοποιηθεί αυτό το φίλτρο, οι επιλογές τραγουδιών των άλλων ατόμων δεν θα επηρεάζουν τις προτάσεις σας.

iMessage: Επαλήθευση κλειδιού επικοινωνίας

Το iMessage Contact Key Verification αποτελεί επιπρόσθετο επίπεδο ασφάλειας για χρήστες που αντιμετωπίζουν ψηφιακούς κινδύνους. Αποτρέπει την παραβίαση των συνομιλιών και εξασφαλίζει την ασφάλεια των μηνυμάτων. Μέσω των ειδοποιήσεων, οι χρήστες μπορούν να ενημερώνονται για πιθανές επιθέσεις ή παραβιάσεις.

Οι χρήστες μπορούν να επαληθεύουν την αυθεντικότητα των συνομιλιών τους, συγκρίνοντας αυτοματοποιημένα κωδικούς επαλήθευσης. Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη στο iOS 17.2 και προσφέρει επιπλέον προστασία από ψηφιακές απειλές.

iMessage: Sticker Reactions via Tapback Menu

Το iOS 17.2 σας επιτρέπει να ανταποκριθείτε πιο γρήγορα σε ένα μήνυμα, προσθέτοντας οποιοδήποτε αυτοκόλλητο με ένα απλό πάτημα στο “Προσθήκη αυτοκόλλητου” στην επιλογή Tapback της εφαρμογής Μηνύματα.

Διαβάστε ακόμη: Δοκιμάζουμε το νέο Apple Pencil με USB-C

Memoji: Νέες επιλογές προσαρμογής

Η Apple προσέθεσε μια νέα επιλογή στο Memoji, την ενότητα “Σώμα”, που επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσουν μέρη του σώματός τους καθώς και του χαρακτήρα τους προσφέροντας περισσότερη εξατομίκευση στα Memoji τους.

Posters Επικοινωνίας: Κείμενο Ουράνιου Τόξου

Από το iOS 17.2 και μετά, υπάρχει μια νέα επιλογή με χρώμα ουράνιου τόξου για το όνομά σας, όταν ρυθμίσετε Posters Επικοινωνίας επαφών στις “Επαφές”.

Πηγή: macrumors.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS