ΑρχικήUpdatesMeta Threads: Φέρνει νέες ενδιαφέρουσες δυνατότητες

Meta Threads: Φέρνει νέες ενδιαφέρουσες δυνατότητες

Η micro-blogging πλατφόρμα Threads της Meta κυκλοφόρησε νέες χρήσιμες δυνατότητες για να κάνει την εμπειρία χρήσης ακόμα καλύτερη!

Threads Meta

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του Instagram, Adam Mosseri, οι χρήστες του Threads μπορούν πλέον να προσαρμόσουν το alt text για βίντεο και φωτογραφίες, όταν κάνουν δημοσίευση από το web. Επιπλέον, είναι δυνατή η αντιγραφή – επικόλληση (ή drag and drop) συνημμένων media στην ανάρτησή σας. Μια άλλη ενδιαφέρουσα δυνατότητα είναι η προσθήκη πολλών αναρτήσεων σε ένα thread πριν τη δημοσίευση.

Επιπλέον, οι χρήστες θα μπορούν πλέον να βλέπουν quotes και reposts κάνοντας κλικ σε likes ή views σε μια ανάρτηση.

Δείτε επίσης: Threads: Τελικά Αποκτά Edit Button χωρίς να απαιτείται συνδρομή!

Ελπίζουμε ότι αυτά θα διευκολύνουν τη συμμετοχή σε συνομιλίες από το web. Δοκιμάστε τα και ενημερώστε μας εάν υπάρχουν άλλα χαρακτηριστικά που θα θέλατε να δείτε“, έγραψε ο Mosseri στο Threads.

Επίσης, πρόσφατα προστέθηκαν και δύο άλλα νέα χαρακτηριστικά. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Meta ανακοίνωσε τη δυνατότητα δημοσίευσης GIF και δημοσκοπήσεων. Αυτές οι λειτουργίες είναι προς το παρόν διαθέσιμες στο web.

Νωρίτερα, οι χρήστες έπρεπε να χρησιμοποιούν πληκτρολόγια τρίτων ή να κάνουν αντιγραφή/επικόλληση από άλλες πηγές για να δημοσιεύουν GIF στην εφαρμογή. Αλλά τώρα υπάρχει ένα ενσωματωμένο κουμπί GIF στο παράθυρο δημιουργίας ανάρτησης. Βρίσκεται δίπλα στο κουμπί συλλογής εικόνων και επιτρέπει στους χρήστες να έχουν εύκολη πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη GIPHY. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν αναζήτηση και να επιλέγουν από μια ποικιλία GIF για τις αναρτήσεις τους.

Δείτε επίσης: Threads: Θα μπορείτε να αναζητάτε posts

Όσον αφορά στις δημοσκοπήσεις, ο Adam Mosseri είπε: “Με τις δημοσκοπήσεις, μπορείτε να προσκαλέσετε άλλους να ψηφίσουν για θέματα που σας ενδιαφέρουν. Και τώρα είναι πιο εύκολο να βρείτε και να προσθέσετε το σωστό GIF για να εκφράσετε αυτό που νιώθετε“.

Οι δημοσκοπήσεις μπορούν να έχουν έως και τέσσερις επιλογές και μπορείτε να ελέγχετε ποιος μπορεί να απαντήσει σε αυτές. Η ψηφοφορία θα είναι ανοιχτή για 24 ώρες και μόνο όσοι συμμετείχαν σε αυτήν θα μπορούν να δουν τα αποτελέσματα. Το κουμπί δημοσκόπησης θα εμφανίζεται ως τρεις οριζόντιες γραμμές στο post-creation toolbar.

Δείτε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε τo Threads χωρίς λογαριασμό Instagram;

Threads δυνατότητες

Οι νέες λειτουργίες, που προστέθηκαν στο Threads, βελτιώνουν τη λειτουργικότητά του με πολλούς τρόπους. Επιτρέπουν στους χρήστες να προσαρμόζουν την εμφάνιση και την εμπειρία του Threads σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. Με την προσθήκη των GIF και των δημοσκοπήσεων μπορούν να εκφραστούν καλύτερα και να κάνουν τις δημοσιεύσεις τους πιο ενδιαφέρουσες.

Η εφαρμογή Threads της Meta κυκλοφόρησε τον Ιούλιο και κατάφερε να φτάσει τις 5 εκατομμύρια εγγραφές κατά τις τέσσερις πρώτες ώρες από την κυκλοφορία της και τις 10 εκατομμύρια κατά τις επτά πρώτες ώρες. Η Meta κυκλοφόρησε τη νέα πλατφόρμα περιγράφοντάς την ως μια εφαρμογή συνομιλίας που βασίζεται σε κείμενο. Το Threads ήρθε για να ανταγωνιστεί το X (πρώην Twitter). Λειτουργώντας ως μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων και κοινωνικής δικτύωσης, βασισμένη σε κείμενο, το Threads επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται γρήγορα μηνύματα στα οποία μπορεί να κάνει κάποιος like, share και σχόλια.

Πηγή: www.news18.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS