ΑρχικήUpdatesWindows 11 KB5031354: Κυκλοφόρησε με νέα χαρακτηριστικά

Windows 11 KB5031354: Κυκλοφόρησε με νέα χαρακτηριστικά

Η Microsoft κυκλοφόρησε το cumulative update KB5031354 για τα Windows 11 22H2, φέρνοντας νέα χαρακτηριστικά αλλά και διορθώσεις ευπαθειών. Μάλιστα, φέρνει το πρώτο Patch Tuesday που έχει πρόσβαση στα Windows 11 Moment 4 features, εφόσον ενεργοποιήσετε την επιλογή “Get latest updates”.

Windows 11 KB5031354

Η ενημέρωση KB5031354 είναι μια υποχρεωτική ενημέρωση των Windows 11 που περιλαμβάνει τις ενημερώσεις ασφαλείας του Patch Tuesday Οκτωβρίου 2023.

Δείτε επίσης: Νέο πιο γρήγορο Microsoft Teams για Windows και Mac

Οι χρήστες των Windows 11 μπορούν να εγκαταστήσουν τη νέα ενημέρωση πηγαίνοντας στο Start Settings > Windows Update και κάνοντας κλικ στο ‘Check for Updates’. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε τα Moment 4 features, ενεργοποιήστε το “Get latest updates”, που κατεβάζει το Windows Configuration Update.

Οι χρήστες των Windows 11 μπορούν επίσης να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν manually την ενημέρωση από τον Κατάλογο Ενημερώσεων της Microsoft.

Δείτε επίσης: Windows 11 Insiders: Η Microsoft αποσύρει επίσημα την Cortana

Windows 11 KB5031354: Κυκλοφόρησε με νέα χαρακτηριστικά

Moment 4 update: Τι νέο φέρνει;

Η νέα ενημέρωση των Windows 11 δεν περιλαμβάνει ένα μεγάλο αριθμό νέων χαρακτηριστικών, λόγω της τεράστιας ενημέρωσης Moment 4 του προηγούμενου μήνα. Ωστόσο, μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης KB5031354 και την ενεργοποίηση της επιλογής “Get latest updates“, θα έχετε πρόσβαση στα παρακάτω χαρακτηριστικά:

  • Copilot: Προσθέτει μια νέα βοήθεια AI που υποστηρίζεται από το Bing, για να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε εργασίες. Αυτή η πρώτη προεπισκόπηση εστιάζει στην ενσωματωμένη διεπαφή χρήστη. Για να το χρησιμοποιήσετε, επιλέξτε το κουμπί Copilot στα Windows, στη γραμμή εργασιών (ή πατήστε WIN + C). Το Copilot στα Windows χρησιμοποιεί το ίδιο Microsoft account (MSA) ή Azure Active Directory (Azure AD) account.
  • Γραμμή εργασιών / Taskbar: Με τη νέα ενημέρωση Windows 11 KB5031354, μπορείτε να καταργήσετε την ομαδοποίηση εφαρμογών στη γραμμή εργασιών και να εμφανίσετε πλήρεις ετικέτες.
  • Μπορείτε να στείλετε τα αρχεία σας μέσω email χρησιμοποιώντας το Outlook απευθείας στο παράθυρο Windows share. Επιλέξτε το εικονίδιο του Outlook στην ενότητα “Share using” του παραθύρου κοινής χρήσης των Windows.
  • Χρησιμοποιώντας το Windows 365 switch, μπορείτε τώρα να συνδεθείτε και να συνδέσετε το Windows 365 Cloud PC στο local desktop σας.

Από τη στιγμή που θα εγκαταστήσετε την ενημέρωση, θα δείτε ότι το σύστημά σας θα τρέχει πιο ομαλά και σταθερά ενώ θα είναι και πιο ασφαλές.

Δείτε επίσης: Microsoft: Απολαύστε ένα παιχνίδι ενώ εγκαθιστάτε τα Windows 11

Η Microsoft συνεχίζει να τονίζει τη σημασία της εγκατάστασης των νέων ενημερώσεων, καθώς προσφέρουν σημαντικές βελτιώσεις στην ασφάλεια και τη λειτουργία των συστημάτων. Είναι σημαντικό να διατηρείτε το λειτουργικό σας σύστημα ενημερωμένο, ώστε να αποφεύγετε πιθανά προβλήματα συμβατότητας και να εκμεταλλεύεστε στο έπακρο τις δυνατότητες των Windows 11.

Πηγή: www.bleepingcomputer.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS