ΑρχικήinetΤο Discord διερευνά πρόβλημα πρόσβασης στην πλατφόρμα

Το Discord διερευνά πρόβλημα πρόσβασης στην πλατφόρμα

Πολλοί χρήστες του Discord που προσπάθησαν να αποκτήσουν πρόσβαση στην πλατφόρμα, τις τελευταίες ώρες, ήρθαν αντιμέτωποι με ένα μήνυμα που έλεγε “Sorry, you have been blocked“.

Discord πρόσβαση

Οι χρήστες τόσο της εφαρμογής όσο και του ιστότοπου, άρχισαν να αναφέρουν το πρόβλημα σε άλλα social media, όπως το Twitter και το Reddit.

Πολλές αναφορές σχετικά με την αδυναμία πρόσβασης στο Discord καταγράφηκαν, επίσης, στο Downdetector.

Δείτε επίσης: Πώς να συνδέσετε το λογαριασμό σας στο Spotify με το Discοrd;

Η σελίδα κατάστασης του Discord αναφέρει ότι οι μηχανικοί της πλατφόρμας ερευνούν μια ασυνήθιστη αύξηση σφαλμάτων που μπλοκάρει την πρόσβαση χρηστών στην πλατφόρμα. Το πρόβλημα δεν έχει ακόμη επιλυθεί πλήρως.

Ο λογαριασμός της Discord στο X (πρώην Twitter) ενημέρωσε, επίσης, τους χρήστες ότι η εταιρεία έχει ειδοποιηθεί για τα προβλήματα και ότι τα διερευνά αυτήν τη στιγμή.

Ωστόσο, δεν έχουν δημοσιευτεί περαιτέρω λεπτομέρειες.

Μερικοί άνθρωποι ανέφεραν ότι μια προγραμματισμένη συντήρηση της Cloudflare είναι υπεύθυνη για την αδυναμία πρόσβασης στο Discord. Αυτή η διακοπή φαίνεται να έχει επηρεάσει και άλλες διαδικτυακές πλατφόρμες πέρα από το Discοrd.

Δείτε επίσης: Μάθετε πώς να κάνετε streaming Netflix μέσω του Discord

Μέχρι τώρα, κάποιοι χρήστες έχουν καταφέρει να ανακτήσουν την πρόσβασή τους στους λογαριασμούς τους στο Discord. Επομένως, το μήνυμα “Sorry, you have been blocked” δεν δείχνει ότι έχει αποκλειστεί κάποιος λόγω παραβίασης οποιασδήποτε από τις πολιτικές της πλατφόρμας. Πρόκειται για ένα τεχνικό ζήτημα που επιλύεται σταδιακά.

Οι χρήστες που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα με την πρόσβαση στο Discord, πρέπει να περιμένουν λίγο, μέχρι να επιλυθεί πλήρως το ζήτημα.

Δείτε επίσης: Πώς να συνδέσετε το PlayStation Network Account στο Discord;

Το Discοrd είναι μια εφαρμογή που έχει κερδίσει την προτίμηση εκατομμυρίων χρηστών παγκοσμίως, κυρίως λόγω των χαρακτηριστικών που προσφέρει, όπως η άμεση επικοινωνία μέσω μηνυμάτων και η παροχή ενός ασφαλούς χώρου για την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών. Παρά τα παράπονα των χρηστών για την αδυναμία πρόσβασης στην πλατφόρμα, η ομάδα του Discord δείχνει να είναι αφοσιωμένη στην επίλυση των προβλημάτων και στη συνεχή βελτίωση της πλατφόρμας για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών.

Πηγή: www.bleepingcomputer.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS