ΑρχικήUpdatesGoogle: Ποια είναι τα νέα χαρακτηριστικά του Android 14;

Google: Ποια είναι τα νέα χαρακτηριστικά του Android 14;

Η Google συνεχίζει την ανάπτυξη του Android 14. Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την επιλογή εγγραφής οθόνης μιας εφαρμογής με ευκολία και άλλες βελτιώσεις, ενισχύοντας την εμπειρία χρήστη στο Android 14 beta.

Στα χαρακτηριστικά του Android 14 εντάσσεται και η επιλογή μίας εφαρμογής, η οποία είναι διαθέσιμη και για τις streaming εφαρμογές, επιτρέποντάς σας να ελέγχετε ειδοποιήσεις και πολλά άλλα κατά τη διάρκεια της κοινής χρήσης της οθόνης.

1. Ρυθμίστε μια εγγραφή οθόνης ως συνήθως

Χαρακτηριστικά Android 14

Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να σύρετε προς τα κάτω από τις ειδοποιήσεις σας για να ανοίξετε τον πίνακα Γρήγορων ρυθμίσεων και μετά να αναζητήσετε εγγραφή οθόνης.

2. Επιλέξτε “Μια μεμονωμένη εφαρμογή” από το παράθυρο διαλόγου ρύθμισης

Χαρακτηριστικά Android 14

Μπορείτε ακόμα να επιλέξετε Ολόκληρη την οθόνη αν θέλετε, αλλά μια “μεμονωμένη εφαρμογή” είναι αυτό που χρειάζεστε αυτή τη στιγμή.

3. Επιλέξτε μια εφαρμογή για εγγραφή

Χαρακτηριστικά Android 14

Μπορείτε να δείτε προεπισκοπήσεις των τριών πιο πρόσφατων εφαρμογών σας στο επάνω μέρος, αλλά όλες οι άλλες επιλογές θα είναι διαθέσιμες εάν κάνετε κύλιση προς τα κάτω.

Δείτε επίσης: Samsung: Πάνω από 20 smartphone Galaxy θα λάβουν Android 14

4. Κάντε την εγγραφή και ολοκληρώστε την όταν είναι έτοιμη

Χαρακτηριστικά Android 14

Μόλις επιλέξετε μια εφαρμογή, θα λάβετε αντίστροφη μέτρηση τριών δευτερολέπτων και, στη συνέχεια, βρίσκεστε live. Ολοκληρώστε την εγγραφή σύροντας από το επάνω μέρος της οθόνης και πατώντας το μεγάλο κόκκινο κουμπί διακοπής.

Χαρακτηριστικά Android 14

Στη συνέχεια, μπορείτε να ελέγξετε την εγγραφή σας στην εφαρμογή φωτογραφιών ή αρχείων, ανάλογα με τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας. Στο παραπάνω βίντεο (χωρίς επεξεργασία εκτός από τη μετατροπή σε GIF), θα δείτε ότι η εγγραφή μιας εφαρμογής δεν εμφανίζει τη σκιά της ειδοποίησης στο βίντεο.

Πηγή: tomsguide.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS